Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

MLSZ: Nem létezik a "200 fős lista"

- 2011. december 05. hétfő, 15:43

A sajtóban napvilágot látott és egyre erősödő tévhitet megcáfolandó, a Magyar Labdarúgó Szövetség Jogi- és Sajtó Irodája az alábbiakról tájékozatja a közvéleményt.

A fogadási csalások és a mérkőzések illegális befolyásolása ügyében 2009-ben az MLSZ által tett feljelentésben nem szerepel semmilyen "200 fős lista", amely a "bundázó" játékosokról, sportszakemberekről szól, ilyen lista a feljelentésnek nem része.

A feljelentés tartalma és esetleges mellékletei a szerteágazó nyomozás részét képezik, így arról a továbbiakban sem kívánunk részleteket közölni. Megjegyzendő, hogy a feljelentés az eljáró hatóságokat csupán annyiban köti, hogy megállapítható-e valamely bűncselekmény egyszerű gyanúja. A személyre szóló megalapozott gyanú közléséhez a nyomozóhatóságok adatszerző tevékenysége szükségeltetik, amelyhez az MLSZ továbbra is minden segítséget megad, azonban szövetségünk a nyomozás kimenetelét nem kívánja negatívan befolyásolni. Az MLSZ elkötelezett a tiszta labdarúgás ügye mellett, és abban érdekelt, hogy minél hamarabb megtörténjen a valódi elkövetők jogerős felelősségre vonása.

(mlsz.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva