Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Női kézilabda: Siófoki közlemény

- 2011. december 07. szerda, 09:12

Siófoki vezetőség tájékoztatja a vendégszurkolókat a tudnivalókról

December 10-én a Siófok KC-Galerius Fürdő az FTC-Rail Cargo Hungaria együttesét fogadja. A televízió közvetítés, illetve a megemelkedett érdeklődés miatt az alábbiakban közöljük a fontosabb információkat, az érdeklődők számára.

Fontos adat, hogy a mérkőzésre 530 főt engedhet be a rendezőség, e létszámból 53 fő vendégszurkoló. Mind a hazai, mind a vendégpénztárban 11:00 órakor indul a jegyértékesítés; a megszokott árakon válthatók belépőt, azaz, felnőtt - 1.500 forint, diák-nyugdíjas - 1.000 forint, illetve a zöld-fehér szurkolók egységesen 1.500 forintért vásárolhatják meg a belépésre jogosító karszalagot. Ami pedig a kedvezményeket illeti: hat év alatt, valamint hetven év felett a belépés díjtalan, igazolványok felmutatása ellenében, ugyanakkor ez a kedvezmény a ferencvárosi szimpatizánsok esetében nem érvényes!

Klubunk mindennemű rendbontást szeretne elkerülni, ennek érdekében a zöld-fehér szurkolók a helyszínen semmilyen szinten nem vegyülhetnek a hazai nézőkkel. A ferencvárosi szimpatizánsok számára mobil toalettet biztosítunk, emellett a vendégbejárat mellett büfékocsi szolgálja ki az igényeket. Fontos információ, hogy a lelátókra műanyag palackot, valamint üveget bevinni tilos, folyadékbevitele csak műanyag pohárban lehetséges, a rendezőség ezt a belépésnél kiemelten figyeli majd.

A felnőtt mérkőzés 12:45-kor, az ifjúsági megmérettetés 16:00 órakor, míg a junior találkozó 18:00 órakor veszi kezdetét. A jegyértékesítés a fentebb említettek szerint zajlik majd, egyúttal információ, hogy az utánpótlás mérkőzések megtekintése december 10-én díjtalan!

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva