TCS brigád Siófokon

B Zs - 2011. december 11. vasárnap, 12:28

Íme a rendőrök által támogatott bűnözök!

Legutóbb Diósgyőrbe fújtak ismeretlen összetevőjű gázsprayt a szurkolóink közé ok nélkül, most Siófokon, a női kézilabda mérkőzésen (Siófok - Ferencváros) fenyegetőztek a rendőrök (és az MLSZ biztonsági/bűnözői bizottság) által támogatott Tóth "Doszpot" Csaba barett sapkás őrző-védői. Az ő cége védi a Siófok összes sporteseményét, annak a Siófoknak, amely a Tippmix csalások központja. Természetesen ő védi a városban lévő éjszakai helyek többségét, amit a néhai (Tahitótfaluban kivégzett) Seres Zoltán vállalkozótól Doszpot Péter örökölt, ami aztán TCS-hez került.
Tóth Csaba a Siófok biztonsági igazgatója is, Doszpot mellett az új "háttér" a Fidesz... Valószínűleg ezért hazudta Kubatov, hogy nem ismeri azt, akit amúgy ismer!

Most a kézilabda mérkőzésen: Vége lett a felnőtt meccsnek és a szurkolók kimentek egy kocsmába! Gondolták később visszajönnek az ifi meccsre! Így is lett, de bent azt mondták, hogy mivel nincs jegyük el kell hagyniuk a csarnokot! Amúgy az ifi meccs ingyenes volt! Szóval oda nem is kellett volna semmilyen belépő! Kimentek, mert nem akartak balhét! Persze végig provokáltak a rendezők, jelezték, hogy itt nem verekedés lesz, hanem verés!


És, hogy kiket támogat a magyar rendőrség, a Fidesz vagy éppen az MLSZ biztonsági/bűnözői bizottsága, hogy kik dolgoznak a Fidesz fellegváránál, a Videotonnál, vagy éppen a mindig okoskodó Hemingwaynél?
A mellékelt siófoki képen látható, éppen telefonáló "csoportvezető" nem más, mint Papp Attila "Mogyi", aki metróvezetőből lett előbb a bebetonozott Szlávy Bulcsú titkára, majd utána a felrobbantott Boros Tamásé! Mindkét illetőnél "testőrként" dolgozott Tóth Csaba. Pappról az a hír terjeng, hogy a 90-es évek közepén kézigránátot dobott egy balatoni night clubra, de mindezt félelmében, mert a megbízó Szlávy, szamurájkarddal fenyegette a berezelt Mogyit! Később kegyvesztett lett, mert kiderült róla, hogy egy rivális bűnbanda a Margitszigetre csalogatta, és ott mindenféle testi kényszer nélkül letérdeltették majd levizelték.

Na ezek ellen nem tesz semmit Kubatov vagy az FTC női kézilabda egyik vezetője, FTC elnökségi tag Kocsis Máté, aki a Parlament, rendészeti bizottságának a vezetője is. Vajon miért?

Utolsó módosítás 2014. március 21. péntek, 19:26

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva