Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Lila-veréssel kezdődött az év

- 2012. január 04. szerda, 08:52

Ezúttal 8-t kaptak.

Ferencváros 8-1 Újpesti TE
Harmadok: 1-0, 2-1, 5-0
Gólok: Berta (Feil), Jánosi (Hoffmann), Wéber (+1, Jánosi, Hoffmann), Hegyi (Székely Mádai), Jánosi (Hoffmann, Kiss), Jánosi (Hoffmann), Heikkinen (Sivonen), Hoffmann (Kiss, Jánosi)

Szép számú közönség előtt indult útjára a pakk Pesterzsébeten és viszonylag hamar a kapuba is került. A harmadik percben mattolta szépen Szőkét csatárunk, Berta Ákos. Ezután kicsit kényelmesebb játékot mutatott be csapatunk, így több említésre méltó esemény nem igazán akadt, kis bosszúság volt, hogy mindkét előnyös lehetőségünket kihasználatlanul hagytuk.

A második harmad hasonlóan kezdődött, ezúttal a második percben szerzett Hoffmann Attila korongot a kapu mögött, majd szépen játszotta meg Jánosi Csabát, aki közelről a rövid sarokba lőtt, kettő – null ide. Hat perc múlva sikerült emberelőnyből betalálnunk, először és utoljára az estén, Wéber Zsolt révén. A kényelmes tempó azonban továbbra is megmaradt, így a játékrész végén szépítettek a városszéliek.

A végére összekaptuk magunkat és beindult a Fradi-henger. Öt gólt ütöttünk, elsőként fiatal játékosunk, Hegyi Dominik talált be, Szőke benne volt. Ezután öt perc alatt kétszer villant a Hoffmann – Jánosi páros, mindkétszer Hofi jegyezte a gólpasszt, míg Csabi a gólt. Tovább pörögtünk, aminek meglett az eredménye, Heikkinen szerencsés gólt szerzett, jól pattant meg ellenfelünk kapusának mamutján a korong, így a kapuban kötött ki. Zárásként a mérkőzés legszebb akciója következett, Jánosi passzolt Kisshez, aki pompásan játszott keresztbe, majd az előkészítésben jeleskedő Hofi megszerezte a nyolcadik találatunkat, sakk-matt.

(ulloi129.wordpress.com)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva