Hiba

Csabai pofon a rangadó előtt

- 2012. január 07. szombat, 13:17

A Békéscsaba óriási hajrával 29–28-ra legyőzte hazai pályán a második helyen álló Ferencvárost a női kézilabda NB I 12. fordulójában.

A kevesebbet hibázó hazaiak a mérkőzés elején 6–3-ra elléptek, Elek Gábor időkérése után azonban a Fradi sorozatban öt gólt lőtt. A Békéscsaba még időben magára talált, így nem került nagyobb hátrányba. Olyannyira nem, hogy az első félidő utolsó két gólját szerezve 15–15-ös állással vonulhatott szünetre.

A második játékrészben érvényesülni látszott a papírforma, a Fradi ugyanis tíz perc alatt ötgólos előnyre tett szert (16–21), a Békéscsaba azonban nem adta fel. Kovács Péter csapatát Leposava Glusica vette ekkor a hátára, aki zsinórban lőtt négy góljával egyből szorossá tette a csatát.

A szerb átlövő újabb találatával az 56. percben egalizált a lila-fehér csapat, amely Tóth Kata góljával az 58. percben fordítani tudott. Ezután a Fradinak még több lehetősége is volt az egyenlítésre, de a remekül védő Veress Zsuzsa ezt meghiúsította, így kezdődhetett a hazai örömünnep. A Ferencváros másodszor szenvedett vereséget a bajnokság során, az őszi szezonban Győrben kapott nagy zakót a KEK címvédője.

(nso)

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére