Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Busaival megegyeztünk

- 2012. január 09. hétfő, 12:15

3 évig a miénk

Szombaton jeleztük, hogy Busai Attilával ismét tárgyal a Ferencváros. Úgy tudjuk, az egyeztetés sikerrel végződött, a középpályás a zöld-fehéreknél folytatja pályafutását, feltéve, hogy meg tud egyezni svájci klubjával, a másodosztályú FC Willel jelenlegi szerződésének felbontásáról. A középpályás ma már Svájcban intézi az ügyeit.

A középpályás régóta tárgyal a Ferencvárossal, és bár időközben információink szerint a Kaposvár is bejelentkezett érte, a 22 éves játékos valószínűleg a fővárosi zöld-fehérekhez ír alá. A feltételes módot az indokolja, hogy a futballistát még szerződés köti a svájci másodosztályú FC Wilhez, amelyet a több játéklehetőség reményében szeretne elhagyni.

„Ma már Svájcban vagyok, hogy tárgyalhassak klubom vezetőivel, akik korábban megígérték, hogy ha csapatot találok magamnak Magyarországon, felbontjuk az élő szerződésemet. Remélem, tartják magukat a megbeszéltekhez. Holnap már edzésre várnak az Üllői útra, de csak akkor tudok részt venni az első tréningen, ha itt, Svájcban sikerül mindent lezárnom. Ebben az esetben hamarosan a szerződést is kötök a Ferencvárossal” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére Busai, aki 2010 februárjában az MTK-tól szerződött az FC Wilhez.

(nso)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva