Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Orosz ingyen érkezik

- 2012. január 09. hétfő, 18:12

A Ferencváros ingyen szerezte meg nyártól kiszemeltjét, Orosz Márkot.

Úgy tudjuk, hogy a zöld-fehérek már télen vitték volna a 22 éves játékost, akiért fizettek is volna, sőt lettek volna a megállapodásnak további elemei is, de az alkudozás végül nem járt sikerrel – ezért kerül Orosz csak fél év múlva az Üllői útra.

A Fradi hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy megállapodott Orosz Márkkala szerződés 2+1 évre szól. A szerződtetés senkit nem ért meglepetésként, az viszont fordulat, hogy a jelenleg Szegeden játszó szélső nem télen, hanem csak nyáron igazol az Üllői útra. Úgy tudjuk, az FTC már most szívesen látta volna a középpályást a klubnál, és erről egyeztettek is a felek. A játékost nyárig élő szerződés köti a Kiskundorozsma ESK-hoz, a Ferencváros így tárgyalásokat is kezdeményezett Oroszról, a labdarúgó Tisza-parti klubját Adem Kapic képviselte az egyeztetések során.

A pepsifoci.hu értesülései szerint az FTC vezetése egy előnyösnek tűnő ajánlatot tett: több millió forintot fizettek volna ki a 22 éves futballistáért, de emellett egy olyan pont is belekerült volna a megállapodásba, hogy egy esetleges, később értékesítés során jelenlegi klubja is részesedett volna az árból. Értesüléseink szerint ez a későbbi eladási ár 10%-a lett volna. Orosz klubja azonban egy magasabb, egyszeri és azonnali eladási árhoz ragaszkodott, amely meghaladta a 10 millió forintot, így nem született egyezség. Orosz mégis a Ferencvároshoz kerül: mint ismert, a 22 éves középpályás szerződése nyáron lejár, így annak letelte után szabadon igazolhatóvá válik, de a szabályok értelmében már előszerződést lehet kötni vele – ezzel élt most a budapesti klub.

(Pepsifoci)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva