Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Svábot megveszi a Wolfsburg?

- 2012. január 20. péntek, 16:48

A védő nálunk ősszel két meccset játszott, most a németek könnyen lehet kivásárolják Danit a szerződéséből.

„Sváb Dánielt különösen tehetségesnek tartom” – idéztük már tegnap a Wolfsburg második csapatát edző Lorenz-Günther Köstner véleményét a Ferencváros labdarúgójával kapcsolatban.  A Nemzeti Sport Online Németországból információi szerint a 21 éves játékos olyannyira meggyőző teljesítményt nyújtott, hogy továbbra is az együttessel maradhat, és jó eséllyel szerződtetni fogják.

Értesüléseinket a futballista ügyeit intéző menedzser is megerősítette, aki elmondta, eredetileg csak a tavaszra akarták megsezerezni az U21-es válogatott védőt, de elképzelhető, hogy hosszabb távon is számítanának rá.

„Sváb Dani meggyőzte a német klub második csapatának szakmai stábját a tesztelés során, és bár az eredeti tervek szerint fél évre szerette volna kölcsönvenni a Wolfsburg, a német klubnál most már azt fontolgatják, hogy kivásárolják a Ferencvárostól. Ehhez azonban szeretnék még tovább tesztelni, ezért Dani elutazik a csapattal a törökországi edzőtáborba” – nyilatkozta Stijacic Radovan „Raso” a Nemzeti Sport Online-nak.

A Wolfsburg második csapata szombaton utazik el Belekbe, ahol egy hétig edzőtáborozik, és várhatóan két felkészülési mérkőzést játszik. Nem mellékes, hogy a hétvégén a Ferencváros is Belekbe repül, vagyis elképzelhető, hogy Törökországban egyeztetnek majd a két klub vezetői a futballistáról.

Svábot 2013 nyaráig köti szerződés a Ferencvároshoz. Amennyiben a Wolfsburg valóban szerződteti, először az egylet negyedosztályú második csapatához kerülhet, és megfelelő teljesítmény esetén léphet feljebb az első kerethez.

(nso.hu)

Hozhatjuk a fiatal tehetségeket, ha a saját tehetségeinket elengedjük...

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva