Cigányokra van pénz!

Administrator - 2012. január 24. kedd, 14:56

Melegítőkkel, pólókkal, labdákkal lepték meg a kézilabdások id. Pindák László csapatát.

A kis tehetségek hetente kétszer edzenek az Orczy-park pályáján, mostantól már egyforma öltözetben.

A józsefvárosi kis roma focistákat kistestvérnek fogadta a Fradi, így a szombati mérkőzés előtt a Fradi női kézilabdázóitól kapták meg az ajándékot, míg az edző Pindák László, Kökény Beatrix a kerületi SZDSZ kampányarcától, a Várszegi szerződés egyik fő támogatójától, és a Fradi Európa bajnok kézilabdázójától, valamint Kocsis Mátétól, Józsefváros polgármesterétől, Jobbik alapító tagtól, Fidesz képviselőtől, FTC alelnöktől, vehette át saját melegítőjét.

Pindák László közel hat éve kezdte maga köré gyűjteni a VIII. kerületben csellengő, hátrányos helyzetű gyerekeket. Ma 20 roma gyerek jár hozzá, hogy focizzanak az Orczy-park sportpályáján. A kis diákok sikert sikerre halmoznak, miközben nem csak focizni tanulnak, hanem rendet, fegyelmet is. Nehéz anyagi helyzetük miatt azonban meglehetősen hiányos és télen hideg volt a felszerelésük. Kocsis Máté és a Fradi ajándékának köszönhetően már télen sem kell fázniuk a pályán!
A pályán kívül, pedig Fradi melegítőbe rabolhatják el osztálytársaik mobiltelefonját, zsebpénzét, lophatnak a sarki boltba és erőszakolhatják meg a kerületben élő idős néniket!
A Nagy-Magyarország motívum a mezeken meg kirekesztő?

(info: ftckezilabda.hu)

Ez focisuli az utánpótlása a BLSZ néger csapatának az Internek... Érdekes, hogy az FFC-nek nem adtak melegítőt, miközben az ellenfelének igen. Itt tartunk.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva