Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Egerszegen elfogyott a pénz

- 2012. január 25. szerda, 09:24

Nagy gondban az a egerszegi barátaink

Szerződésben rögzített szponzori pénzek elmaradása miatt komoly anyagi problémákkal küzd a Zalaegerszeg, a játékosok is több havi bérükre várnak. Kocsárdi GergelyZalai Hírlapnak vázolta a helyzetet.

– Egyelőre várunk, de a helyzettel tisztában vagyunk és – hozzáteszem – voltunk korábban is, hisz a klub vezetői már a téli szabadság előtt vázolták azt. Az biztos, hogy nem könnyű tolerálni mindezt, hiszen az idő telik… Várjuk a pénzünket, de a végletekig biztosan nem lehet ezt sem megtenni. Ezzel a vezetők is tisztában vannak és úgy gondolom, hogy meg is értik. Azt nem feltételezem, hogy bárki csak hitegetne bennünket, s ne látna még megoldást a kialakult helyzetre. Azt gondolom, február eleje, vagy közepe az a dátum, amelynél tovább már nem lehet várni. Ha addig nem történik valami, akkor végképp nagy baj van – fogalmazott a bekk, majd arra a kérdésre is felelt, mekkora feszültség van a csapatnál.

– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs ilyen, hisz a klub gondjai a játékosok jövőjére is hatással lehetnek. Ám mindenképpen dolgozni kell, az ugyanis nem megoldás, ha mostantól nem edzünk. A sportból élünk, s bárhogy alakulnak is majd a dolgok, egy labdarúgó csak magára számíthat. A mostani helyzetben viszont éppen az a leginkább pozitív, hogy a társaság az összes tréninget elvégezte, ráadásul úgy, ahogy azt a szakvezetés megkövetelte – mondta Kocsárdi.

(Pepsifoci)

Utolsó módosítás 2012. január 25. szerda, 16:31

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva