Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Távozhat az FTC kiválósága

- 2012. február 17. péntek, 09:07

Elképzelhető, hogy a szezon végén, szerződése lejártával távozik Tomori Zsuzsanna.

Két év után véget érhet az KEK-győztes FTC-Rail Cargo Hungaria és Tomori Zsuzsanna sikerekben gazdag munkakapcsolata. Mint ismert, a válogatott átlövő 2010 áprilisában került a fővárosi csapathoz, miután szerződést bontott a hazai porondon verhetetlen, a Bajnokok Ligája megnyerésére is esélyesnek tartott Győri Audi ETO KC együttesével, a Ferencvárossal kötött szerződése viszont a szezon végén lejár.

A Nemzeti Sport információi szerint a támadásban és védekezésben is kiválóan használható klasszis több ajánlat közül választhat. A Fradi értelemszerűen megtartaná a 24 éves kiválóságot, ám a hírek szerint előző együttese, a Győr (ahol már nem Konkoly Csaba felel a szakmai munkáért), a Csáki Viktóriát is foglalkoztató francia Metz és egy montenegrói élcsapat is szívesen látná soraiban kétszeres magyar bajnok és háromszoros kupagyőztes játékost.

Természetesen a mi célunk nem lehet más, minthogy meggyőzzük őt a közös munka folytatásáról. Ennek érdekében folyamatosan tárgyalunk vele, de más csapatoktól is kapott ajánlatot. Bízom benne, hogy a következő KEK-mérkőzésünkig, amely két hét múlva lesz, eldől, hogy hol folytatja a pályafutását - mondta honlapunknak Kökény Beatrix ügyvezető igazgató. - Addig sem ülünk azonban karba tett kézzel, gondolkozunk az esetleges pótlásán, de neveket nem szeretnénk mondani. Azt gondolom, hogy nem lennénk könnyű helyzetben, ha a távozás mellett döntene, mert egy ilyen komplex játékost, mint amilyen ő, nehéz lenne pótolni. Annyit elmondhatok, hogy ha úgy alakul, akkor lehetőség szerint magyar játékost szeretnénk a helyére igazolni.

(sportklub.tv)

Utolsó módosítás 2012. február 17. péntek, 09:14

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva