Október óta nyeretlenül

Administrator - 2012. március 19. hétfő, 18:37

Egészen elképesztő, de október 22. óta, azaz 150 napja képtelen nyerni a Ferencváros labdarúgócsapata az Albert stadionban.

Míg régen az ellenfelek rettegtek az Üllői úton pályára lépni, addig most a góllövés is alig megy a zöld-fehéreknek odahaza. Détári Lajos (48) szakmai igazgató együttese legutóbb az Újpest ellen győzött 3-0-ra, azóta a Kaposvárral és a Pakssal 0-0-t játszott, a DVSC-től 2-1-re kikapott, vasárnap pedig szintén gólnélküli döntetlent ért el a Honvéddal.

– Kivívtuk azt, hogy minden ellenfél úgy lép pályára vendégként, hogy beáll védekezni – mondta lapunknak Détári Lajos. – Nekünk azt kell gyakorolnunk, hogy megbontsuk ezt a falat. Az biztos, hogy ezentúl is a találkozó első perceitől kezdve nekiesünk majd a riválisoknak, hogy minél hamarabb gólt szerezzünk. Ha vasárnap a mérkőzés elején Somalia lövése nem kapufára, hanem a kapuba megy, akkor biztos megvan a győzelem. A második félidőben viszont alig próbálkoztunk lövéssel, ami miatt nagyon bosszús voltam.

Ennek ellenére az előrelépés vitathatatlan. Az FTC kieső helyen állt, amikor a korábbi válogatott labdarúgó az együttes kispadjára ült augusztus végén, most pedig már a kilencedik a tabellán.

– Vasárnap a Haladás otthonában lépünk pályára és nem bunkerfocira készülünk. Győzni szeretnénk – jelentette ki Détári.

(Blikk)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva