Újabb közlemény

Administrator - 2012. március 21. szerda, 20:09

Tovább tart a Honvéd - Ferencváros közlemény párbaj

 

A Ferencváros labdarúgó mérkőzéseit nem a klubtolerancia jegyében, vagy szívességből tették át szombatra.

A Ferencváros mérkőzéseit az MLSZ és a tévétársaságok között hatályban levő szerződés szabályai szerint kellett áttenni vasárnapról szombatra, hiszen ha ez nem történik meg, akkor az FTC mérkőzéseit nem közvetítette volna a televízió. Tehát a Honvéd vezetői nem szívességet tettek klubunknak, mindössze együttműködtek a szabályok betartásában.

A kispestiek színpadias válasza, akár egykor a földre dobott kesztyű, párbajra hív, amiben azonban klubunk nem akar részt venni. Kérésünkkel azért fordultunk az MLSZ-hez, az adott tévétársasághoz és a három érintett klubhoz, mert a Ferencváros történelme során mindig kiemelten képviselte a magyar sport érdekeit, és ezektől a hagyományoktól a jövőben sem kíván elszakadni. Egy nemzetközi siker kapujában áll az FTC női kézilabda csapata, véleményünk szerint ezt minden sportot szerető magyar embernek támogatni kell.
Módosítási tervünket tehát nem az arrogancia, a pökhendiség, a kivagyiság szülte, hanem az a cél, hogy kiszolgáljuk saját klubunk szurkolóit, és ezzel együtt az egyetemes magyar sport hírnevét öregbítsük!

(fradi.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva