Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

OFF: Két edzőváltás is történt a mai napon

- 2012. április 02. hétfő, 11:31

PMFC és a DVTK is szerződést bontott a vezetőedzőjükkel.

„Kerestük az elmúlt hetek, hónapok gyenge teljesítményének okait – nyilatkozta Dudás Hunor a dvtk.eu klubhonlapon –, és arra a döntésre jutottunk, hogy a csapatnak új impulzusra van szüksége, mert megbomlott a csapat és az edző közti harmónia. Ezért hétfőn közös megegyezéssel felmentettük a vezetőedzői, illetve pályaedzői feladat ellátása alól Benczés Miklóst és Vitelki Zoltánt, akikre a klub utánpótlásában számítunk. Természetesen továbbra is elismerjük mindkét szakember eddig elvégzett munkáját és elévülhetetlen érdemeit abban, hogy egy év másodosztály után újra az NB I-ben szerepel a DVTK, és az ősszel oly sok csodás pillanatot szerzett a diósgyőri közönségnek.”

 

„Nem készültünk erre az edzőváltásra, és nem is akarunk elhamarkodott döntést hozni. Egy felkészült, nyelveket beszélő külföldi szakembert keresünk, aki hosszabb távon is biztosítéka lehet a DVTK sikereinek. Amíg őt meg nem találjuk, maximum a bajnokság végéig, Szentes Lázár szakmai igazgató veszi át a csapat irányítását. A szakmai stábban marad Veréb György és Javier Reyes, a további segítők pedig klub utánpótlásából érkeznek.”

A DVTK ígéretes kezdés után beleszürkült a magyar középmezőnybe: november 9-e óta – akkor a Ligakupában a Mezőköved ellen győztek – mindössze két bajnokiját nyerte meg: Pápán 2–1-re, illetve otthon az Újpest ellen 1–0-ra.

A két sikeren kívül tizenegy mérkőzésük volt, abból nyolcat elveszítettek, három alkalommal döntetlent játszottak. Kiestek a Magyar Kupából, illetve a Ligakupából.

A 22. fordulóban pénteken, Siófokon léptek pályára, és szenvedtek egygólos (1–0) vereséget kilátástalan játékkal, amelyet Dudás Hunor ügyvezető „minősíthetetlennek” nevezett. Akkor már érezhető volt, mindez nem marad következmény nélkül.

(nso.hu)

A PMFC-MATIAS vezetőségének döntése alapján a mai naptól nem Mészáros Ferenc látja el a vezetőedzői teendőket a klub NB I-es csapatánál.

Az ügyben bővebb tájékoztatást a szerdai napra ígér a vezetőség.

A pécsi alakulat tavasszal csak egyszer, a Kecskemét otthonában győzött, legutóbb szombaton, a kiesés ellen harcoló Pápa vendégeként játszott gól nélküli döntetlent.

(bama.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva