Parasztok voltak az oroszok, még Eleknek sem köszönt az edző

Administrator - 2012. április 02. hétfő, 13:44

Sportszerűtlenséggel is próbálkoznak a ruszkik.

A Ferencváros szombat este Dabason feltörölte a padlót nagynevű orosz ellenfelével, a visszavágóra szombaton, magyar idő szerint délben kerül sor, Volgográdban. Okulva a 2009-es, kellemesnek cseppet sem nevezhető túrából, a Fradi ezúttal különrepülőgéppel utazik. Kökény Beatrix, a szakosztály ügyvezető igazgatója beszélt a részletekről a sport365.hu-nak: "A csapat különgéppel utazik, a repülő pénteken délelőtt száll fel Budapestről, és mintegy öt órás utazás után száll le Volgográdban. Aznap tartunk egy edzést, szombaton délben lesz a mérkőzés, és a meccs után rögtön jövünk is vissza Budapestre."

Számítanak az oroszok részéről valamilyen pszichikai nyomásra?

- Biztos, hogy bevetnek pár trükköt. Egyelőre például nem tudjuk, hogy hol lesz a szállásunk, még nem küldtek erről információt. Már a hazai mérkőzés előtt is furán viselkedtek, egyáltalán nem voltak szimpatikusak. Az edzőjük simán elsétált Elek Gábor mellett, az alapvető udvariassági formulákat sem tartották be. A mérkőzés után láthatóan meg voltak sértődve, szabályosan elrohantak a találkozó után, panaszkodtak, hogy a szállásuk sem volt megfelelő. Azért érthetetlen, mert mi mindig próbáljuk a lehető legjobban intézni ezeket az ügyeket, nem tudjuk, miért viselkedtek így. A történethez az is hozzá tartozik, hogy három év alatt sem fizették ki a Ferencvárosnak járó pénzt, ami a pályaválasztói jog feladásáért járt. Szerintük már nem jár, mert ugye csak egy mérkőzés volt Volgográdban, az időjárási körülmények miatt.

Biztosan nem szoktak hozzá a magyar hangulathoz.

- Lehet, hogy azt várták, hogy majd elnézést kérünk tőlük a szurkolás miatt. Náluk biztosan nem lesz ilyen frenetikus hangulat, ez a mérkőzésen is látszott, hogy nem tudták hova tenni a dolgokat.

Elég lesz a nyolc gól a továbbjutáshoz?

- Egy tíz gólos előny biztosan jobb lett volna, persze ez csak vicc félig. Bármi megtörténhet a kézilabdában, de én úgy gondolom, hogy a nyolc gól elég lesz.

(sport365.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva