Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Magabiztos győzelemmel zárult az alapszakasz

- 2012. április 04. szerda, 08:09

Kulcsjátékosaink pihentetése ellenére is sima győzelem Dunaújváros ellen.

Az ellenfél a meccs elején ugyan pár gólos előnyre tett szert, de a mieink hamar kezükbe vették az irányítást, és az első félidő egészében 5-6 gólos fórban kézilabdáztak. Elek Gábor remekül rotálta a csapatot, így ma azok is lehetőséghez jutottak, akik a Dinamo ellen kevesebbet játszottak.
Az első félidőt követően csapatunk 21-15-re vezetett, győzelmünk egy percig nem forgott veszélyben.

A fordulást követően sem engedtük magunkhoz közel a Dunaújvárost, sőt a különbség tovább nőtt: az utolsó tíz percnek 37-26-os vezetéssel vágtunk neki. A lányok igazán elemükben voltak, a közönség egy percig sem unatkozott, és Elek Gábor is elégedetten tapsolhatott az oldalvonal mellett állva, mivel csapatunk kidolgozott, láthatóan előre begyakorolt figurákból mattolta támadásról-támadásra az ellenfelet.

A mieink vastaps közepette játszották le az utolsó percet, és a mérkőzést 43-32-re megnyerték. Ezzel a lányok az alapszakasz második helyén zártak, és a rájátszás első mérkőzését a Siófok ellen vívják majd meg.

FTC-Rail Cargo Hungaria–Dunaújvárosi Regale Klíma 43–32 (21–15)

FTC-Rail Cargo Hungaria: Pastrovics, Such 6, Tomori, Szucsánszki 9(2), Zácsik 2, Szádvári 4, Szamoránsky 4 Csere: Lukács, Zsivkovics 8(2), Kocsis, Deáki 5, Szarka 2, Cifra 3 Edző: Elek Gábor

Dunaújvárosi Regale Klíma: Víg, Ferling 1, Gera 3, Erdősi 6, Takács L. 2, Takács D. 3, Sánta 1, Gáspár 2, Léránt 10, Sári 4 Edző: Gulyás István

Hétméteresek: 6/4 ill. 7/4
Kiállítások: 6 ill. 10 perc

(fradi.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva