Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

A Dinamóra készülve

- 2012. április 04. szerda, 08:12

Abramovics a hétvégére rendbe jön, Cifra és Szucsánszki bizakodó.

Női kézi csapatunk tegnap magabiztos győzelmet aratott a Dunaújváros ellen. A mieink egyik legjobbja Cifra Anita volt, aki fáradtan, de készséggel nyilatkozott a találkozót követően.
- Kicsit nehézkesnek éreztem a mozgásomat, mert a mérkőzést megelőzően erőnléti edzést végeztünk – fogalmazott játékosunk. – Az "ólomlábak" ellenére is igyekeztem mindent megtenni a győzelemért. Szerencsére jó csapatunk van, így magabiztos győzelmet arattunk. Nagyon várjuk a Dinamo Volgográd elleni meccset, bízom abban, hogy odakint is ugyanúgy tudunk majd játszani, mint idehaza, és kiharcoljuk a továbbjutást.

A találkozót követően Alena Abramovics mosolyogva adott tájékoztatást kisebb kézsérüléséről.
- A Dinamo ellen az egyik hárításnál megsérült a karom, így most pihenőt kaptam – mondta kapusunk. – Ettől függetlenül nem kell aggódni, természetesen tudok majd védeni Oroszországban. A többiekhez hasonlóan én is nagyon várom az oroszországi találkozót, és bízom a kettős sikerben.

Elek Gábor azoknak is lehetőséget adott a Dunaújváros ellen, akik a dabasi találkozón kevesebb lehetőséget kaptak. Szucsánszki Zita ugyanakkor nem ezen okból kifolyólag volt szinte végig a parketten.
- Gábor már a mérkőzést megelőzően jelezte, hogy végig kell játszanom a találkozót – mondta "Zizi". – A betegség elég sokat kivett belőlem, ezért muszáj, hogy erőnlétileg utolérjem magamat. Szerencsére jól sikerültek az átlövések, de tisztában vagyok vele, hogy Oroszországban nem ez vár majd ránk.

(fradi.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva