Pruknert még mindig fizetjük? (frissítve: fradi.hu "cáfolatával")

Administrator - 2012. április 06. péntek, 10:37

A Sport Plusz szerint igen.

focinews.com cikke:

A Sport Plusz aktuális számában arról ír, hogy Prukner László a mai napig kap fizetést tőlünk. A hetilap arról számol be, hogy amikor a felek elváltak egymástól, akkor abban állapodtak meg, hogy Prukner szerződésének végéig megkapja a Fraditól a fizetését. A Sport Plusz szerint ez akár meghaladhatja 88 millió forintot a Ferencváros számára…

fradi.hu primitív, valótlanságokon alapuló válasza:

“A Sport Pluszban – Prukner László fizetésével kapcsolatos – megjelent sejtetés, amit aztán a focinews.com nevű internetes honlap már tényként közöl, körülbelül olyan közel vannak az igazsághoz, mint az, hogy a Sport Plusz és a focinews.com egy komoly, hiteles, megbízható hírforrás. Sokáig töprengtünk azon, hogy ezen véleményünknek hangot adjunk-e – mivel nem akarjuk a két médiummal a viszonyunkat tovább rontani -, de mivel az említett sajtóorgánumok soha nem kérdeznek, csak a hasukra ütve híreket koholnak, így nem veszíthetünk: legfeljebb továbbra is megalapozatlan pletykákkal támadják a Ferencvárost.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy hivatalosnak csak azokat a híreket lehet tekinteni, amelyek a klub hivatalos honlapján, a www.fradi.hu-n jelennek meg.”

focinews.com viszont válasza:

Én kis naiv akkor megkérdezném itt és most Önöktől, hogy ki közölt tényeket?
Megnézték egyáltalán, elolvasták egyáltalán a cikkünket, vagy csak úgy ismét a hasukra ütöttek, hogy nekünk lehessen esni?
Kérdőjellel jelent meg a cikk és Önök ismét nem a tényeket közölték, Önök ismét nem arról írtak, hogy akkor mi az igazság, hanem azt, hogy mi vagyunk azok, akik tényeket közlünk és ferdítünk!
Az elmúlt esztendőkben nem lehetett arról tudni, hogy mi volt a pontos oka Anthony Lee Elding távozásának!
Az elmúlt években arról is csak “fű alatt” lehetett tudni, hogy egyáltalán távozott Andrezinho és a mai napig nem tiszta a Schembri “sztori”, ahogy Abdival kapcsolatban sincs semmilyen hivatalos tájékoztatás!
Valóban mi lennénk mindenért a hibásak és valóban mi vagyunk annak az oka, hogy nem tájékoztatják hivatalosan semmiről a szurkolókat? Tényleg nem érdemlünk ennyit se?
Ha játékost megkérdezünk valamiről, akkor ők vagy nem mernek most már nyilatkozni, vagy ha elmondják a frankót, akkor nehogy kiadjuk őket, mert akkor lesz ne mulass…
Ez mégis mi? Hol élünk és miért nem lehet például a “kirobbant” Prukner “üggyel” kapcsolatban is közölni a tényeket a betámadás helyett?
Miért vádaskodni kell, amikor mi kérdőjellel vettünk csak át egy hírt?!
Érthetetlen...

S. egyébként hetek óta komoly betegséggel küzd, sokáig feküdt kórházban és régóta nem tud kitenni cikkeket sajnálatos módon emiatt!
Ma délelőtt Nyíri Zoltán mégis megkereste őt, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a Ferencváros környékéről eltávolítsa őt!
Itt tartunk!
Hajrá Fradi! Pont

Utolsó módosítás 2012. április 06. péntek, 10:41

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva