Gyepes Gábor: Détárinak nem kellettem

Administrator - 2012. április 08. vasárnap, 19:37

Érdekes nyilatkozatra lettünk figyelmesek.

 

Gyepes Gábor a Harmadik Félidő extra vendége volt. Többek közt a ferencvárosi szereplése is szóba került. A hírekkel ellentétben Gyepes Gábor nem edzett a Ferencvárossal.

Gyepi szíve szerint visszatért volna a Ferencvárosba, de Détári és a szakmai stáb személyes találkozás nélkül elutasította Gábor felajánlását. Egykori játékosunk a Debrecen elleni mérkőzésen személyesen is megjelent, beszélt is Orosz Pállal, de Détári szóra se méltatta.

Gyepes Gábor: - Angliából hazatérve, a Ferencvárosa játékosa szerettem volna lenni, de Détári Lajos és a szakmai stáb azt üzente, hogy nem kívánják megbontani a jól működő hátsó alakzatot. A hírekkel ellentétben, nem látogattam a Ferencváros edzéseit. Mielőtt valaki azt hinné, hogy anyagiak (kevés fizetés) miatt nem játszom a Ferencvárosban, én ingyen is játszottam volna a Fradiba. Amióta kiköltöztem Angliába ez az álmom, hogy visszatérjek a Fradiba. Jelek szerint ez egyoldalú szerelem, én visszavágyok a nevelő és imádott együttesembe, de a Ferencvárosnak nincs szüksége egy saját nevelésű volt válogatott labdarúgóra.

Gabi beszélt még az esetleges válogatottságról. Kifejtette, hogy nem lát esélyt, hogy újra szerepeljen a Nemzeti Tizenegybe, főleg úgyhogy csapatot sem talál.

Mindenesetre érdekes, hogy angol másodosztályba több csapat is szerződtette volna (különböző okok miatt ez meghiúsult), de egy Ferencvárosnak nincs rá szüksége, amely a "színvonalas" magyar bajnokságban a kiesés ellen küzd és az utolsó Zalaegerszeg is két gólt szerzett ellenünk.

Utolsó módosítás 2012. április 08. vasárnap, 20:07

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva