Kubatov és a diszkrimináció!

Administrator - 2012. április 12. csütörtök, 06:05

Hurrá lesz ankét! Erre vártunk, de nem így!

Megint csak a saját bólogató embereit szeretné látni Kubatov. Persze meghívott mindenkit a szurkolói ankétra, de csak úgy juthat be az ember, ha van szurkolói kártyája! Mai napig találkozunk olyan emberekkel, családokkal, akik nem akarnak szurkolói kártyát kiváltani! De szívesen mennének mérkőzésre, és nem pár tucat emberről beszélünk! Hanem több ezer emberről! Az elmúlt évek azt mutatják, hogy a kártya megbukott! Nem, hogy nőtt a nézőszám, hanem éppen ellenkezőleg, visszaesett a nézők száma. Egy DERBIRE se tudjuk megtölteni a stadiont! Ébresztő Kubatov! Ha valami szar, akkor azt nem kéne erőltetni!

 

Remélem, hogy mindenki szabaddá tette magát péntekre. Várom a stadionterveket bemutató találkozónkra a kérdéseket és az észrevételeket. Megpróbálok majd mindegyikre válaszolni, illetve az itt felvetett témákkal külön foglalkozni. Aki kíváncsi a válaszokra, az mindenféleképpen jöjjön el pénteken. Hajrá Fradi!

 

Emlékeztetőül az ankét részletei:

Pénteken 18 órától a birkózó csarnokba várjuk a drukkereket. Az ankétra kizárólag szurkolói kártyával lehet belépni a Gyáli úti bejáraton keresztül. Kapunyitás: 17.30.

Utolsó módosítás 2012. április 13. péntek, 22:46

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva