Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

A.C.Zrínyi-FFC 2:3 (2:0)

- 2012. április 23. hétfő, 07:50

Egy félidő teljes homály, majd nagyszerű fordítás.

Zrínyi-FFC 2:3 (2:0)

Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem pálya, 30 néző

Kezdőcsapat: Muki, Katus, Viktor, Ballai Peti, Szigeti Dávid, Jáky, Kori, Messi, Baranyi Peti, Marci, Gyurma

Csere: Davoni, Csókás Krisztián

Góllövő: Jáky (47.p), Gyurma (56.p, 87.p

Tegnap délután a Zrínyi vendégei voltunk, nem számítottunk nehéz meccsre, de mégis az lett. Szörnyű volt végig nézni kispadunkon, hiszen civilben ült ott, Bence, Emu, Kő, Szabi, Lengyi. A sérült Csomával kiegészülve, így hat alapemberünk nem léphetett pályára, így a kispadra, edzőnknek, Krisztiánnak is le kellett ülnie.

Az első félidő felért egy rémálommal, gyenge ellenfelünk kétszer lépte át a félpályát, abból két gólt szerzett. Lengyi nélkül védelmünk darabjaira hullott, totál káosz volt a hátsó alakulat. El kell telnie pár hétnek mire Lengyi helyét megfelelően pótolni tudjuk. Ökölbe szorul az ember keze, ha arra gondol, hogy majdnem egy év fog eltelni mire visszatérhet.

A második félidőben egy teljesen új csapat jött vissza, Pisti gyakrabban ment előre, helyére pedig Dávid húzódott vissza. Stabilizálódott a védelmünk, lehet, Dávid lesz a megfelelő ember Lengyi helyére. Kár, hogy itt nem mérik a labdabirtoklást, valószínű 90% körül lehetett, szinte csak másodpercekre volt a Zrínyinél a labda, általában már az ő térfelük közepén labdát szereztünk. A félidő elején egy második sárga miatt, 10 főre fogyatkoztak, így fölényünk nyomasztó lett. Geri egy rosszul felállított sorfal mellett meglőtte szokásos szabadrúgás gólját, majd Gyurma révén hamar sikerült egyenlítenünk. A győztes gólig azonban egész a végégig várni kellett, Gyurma forgatta be ismét a védőjét és lőtte meg második gólját. Mivel addig lőttünk két kapufát, rúgtunk kb. 20 szögletet, győzelmünk megérdemelt volt, második félidei játékunk a szív diadala volt, méltó az FFC hagyományaihoz.

Csókás Krisztián (FFC): "A 35. percben taktikai cserét kellett végre hajtanom, hiszen hiába volt négy csatár a pályán, nem tudtunk labdát szerezni, csak másodpercekre volt nálunk a labda. Marci helyett Davonit küldtem be, hogy szerezzen labdákat, stabilizálja a középpályát. A szünetben a csapat együtt átbeszélte az első félidőt, tudtuk, ha nyugodtak maradunk meg tudjuk fordítani a mérkőzést, ami egy kis szerencsével sikerült is. Gratulálok a csapatnak, és köszönöm a szurkolók biztatását."

(ffc2008.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva