Vélemények a szombati gyalázatról!

Administrator - 2012. május 06. vasárnap, 09:27

Íme pár hozzászólás a szombati Pápa elleni csúcs mérkőzéshez!

 

kubatov is megmondta: jó úton haladunk. Hova???????
A 11 nézőnek a pályán volt szurkolói kártyájuk? Különben is a néző mit keres a pályán, a hulitörvény szerint, akkor börtönbe velük. Ha meg leadták a meccset, akkor azért, de előtte egyesével kérjenek bocsánatot (minimum) attól a 3000 embertől, aki kiment.
Ott röhögcsél a simic, a k...a anyádat! Meg, aki idehozta!
Az a legszomorúbb,hogy Zsivoczky is nevetve jött le a pályáról,egy saját nevelésű játékos...
amúgy soha nem fogom ezt megérteni. lassan 3 éve nem vettünk játékost. csak az ingyen igazolható,sehova nem kellő játékosokat szedtük össze. ha egy focicsapat nem költ játékosra akkor mire költ? ez kb olyan mint lenne egy asztalos,aki nem venne faanyagot,úgy akarna dolgozni. közbe meg a milliárdokat tologatják jobbról balra,balról jobbra. amennyi lóvé megfordult itt 10 év alatt abból kelet-európa legmenőbb csapatának kéne hogy legyünk,egy impozáns stadionnal.
tegnap egy dolog miatt érdemes volt végignézni a meccset. látni azt hogy a közönség az ellenfél kapusát élteti,ez azért nem semmi. sajnos nagyobb Fradiszív volt Szűcs Lajosban mint az egész csapatunkban.
Már nem azért mondom, de ez akkora bunda volt, mint az állat... Akinek ez nem tűnt fel, szerintem az nem ezt a meccset nézte...Hol láttunk olyat idáig, hogy egy meccsen 10-szer kirúgja egy játékos a labdát indokolatlan helyzetben..hol láttunk olyat, hogy odafut a gyerek a pápaihoz, hogy majd leszereli, aztán amikor odaér, akkor hirtelen semmit sem tud tenni, meg sem próbálja..rengeteg ilyen történt, meg még jó pár hasonló, ami már kurvára feltűnő volt..nah meg az a nyilatkozat, hogy nem tudja mi történt? Ugyan már :roll: :roll: Mellesleg tippmix lóri kezdő volt, ez a garancia a minőségi, tisztességes játékra :roll: :D egyébként a 30. percig észre sem vettem, hogy a pályán van..mondjuk utána sem ért labdába 4-nél többször..
Utolsó módosítás 2012. május 06. vasárnap, 09:47

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva