Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

FFC-Budafoki LC 3:1 (0:1) U15

- 2012. május 11. péntek, 09:15

Félbeszakadt a mérkőzés.

Az utolsó előrehozott "tavaszi" fordulót játszotta le Utánpótlás csapatunk. Baljós előjelekkel vártuk az összecsapást, hiszen 5 nappal korábban Budafokon egyik játékosunk testvérét fizikailag bántalmazták. A vendég Budafoknak roppant fontos volt a találkozó, a bajnoki versenyfutásban, egy esetleges pontvesztéssel végleg a BVSC kezébe szállt volna a bajnoki arany.

Scherer Dávid a vendégek kapusa nem teljesen egészségesen, de vállalta a játékot, a szombaton kiállított játékos mellett egy sárga lapos hiányzó volt a budafokiaknál, míg mi végre majdnem a legerősebb összeállításban léphettünk pályára. Az iramra nem lehetett panasz, bár a nagy rohanásba mindkét oldalon sok hiba csúszott, de élvezetes meccset játszottak a kicsik. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, a vendégek 8-as számú játékosa viszont két teljesen felesleges szabálytalanság miatt a 14. percben megkapta második sárga lapját, kiállították, ebben az évben már harmadszor - ő súlyos eltiltásra számíthat.
Ez megpecsételte a vendégek sorsát, - azonban a szünetig nem lehetett látni az emberfórunkat. Egy büntetőt kihagytunk, Novák Zsolti hatalmas lövése a felső lécen csattant, a vendégeknek is volt egy hatalmas kapufájuk, egy védelmi hibát követően a budaiak kerültek előnybe.
Szünetben átbeszéltük az apró hiányosságokat és megnyugtattuk a srácokat. A második félidőre elfáradt fizikailag a Budafok, a 44. percben egy kiugrás után Jeszenszky Ádi egalizált, 4 percre rá Novák Zsolti lőtte ki a hosszú sarkot, majd beállt házi gólkirályunk, Gulyás Roland, aki 5 percre a becserélést követően megduplázta előnyünket. Sajnos az 59. percben a vendégek kapusát sokadik ápolás után le kellett cserélni, jobbulást kívánunk neki.
A 60. perctől igazi fieszta kezdődhetett volna, a Budafok mentálisan romokban hevert, amikor a vendégekhez tartozó személyek, szülők bementek a pályára. Tőlünk a rendezők mentek utánuk, a bíró kérte, hogy tisztítsuk meg a pályát, de láthatóan a vendégekhez tartozó FRADI-medálos Úriember, aki üvöltözte, hogy "Szégyellem, hogy Fradista vagyok" utasította a Budafokiak edzőjét, hogy hagyják el a pályát. A játékvezető jelezte, hogy szeretné, ha lejátszanánk a mérkőzést, de vendégek híjján ez nehéz lett volna.
Sajnáljuk, hogy 2 gólos hátrányban levonultak a Budafokiak a pályáról, a szombati döntetlen után várható volt...

Büszkék vagyunk játékosainkra,akik az utóbbi időben nagyot fejlődtek és klubunk hírnevét öregbítik!

(ffc2008.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva