Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Kökény Bea: Jövőhéten meglepetésigazolást jelentünk be

- 2012. május 15. kedd, 07:44

Lesznek távozók, Vérten mellett még egy nagy igazolást jelentenek be.

Mint ismert, az FTC-Rail Cargo Hungaria vasárnap parádés játékkal 31-30-ra legyőzte a Viborgot a KEK-döntő visszavágóján, így megvédte címét a második számű európai kupasorozatban.

A zöld-fehérek vezetői az ünneplés mellett természetesen már előre is tekintenek, hiszen szerdán következik a Győri Audi ETO elleni bajnoki döntő második felvonása.

A Fradi ügyvezetője, Kökény Beatrix a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt a jövőt illető tervekről.

A klubvezető elmondta, örömteli számukra, hogy évről-évre egyre magasabb költségvetéssel tudnak dolgozni, jövőre pedig már a Bajnokok Ligájában indulhatnak.

Kökény úgy véli, selejtezőt kell majd játszaniuk a BL-ben, a csoportkörben pedig a második-harmadik helyezést célozzák majd meg nagy valószínűséggel, hogy kiesés esetén a KEK-ben folytathassák szereplésüket.

Az FTC elöljárója a játékoskeret kapcsán úgy fogalmazott, a játékosok többsége nem kívánja elhagyni az együttest, és bár lesznek ugyan távozók, a mag biztosan együtt marad. Emellett persze erősíteni is fog a népligeti gárda, amely egy komoly fegyvertényt már végrehajtott, hiszen a múlt héten leigazolta Vérten Orsolyát a Győri Audi ETO-tól.

Kökény Beatrix a további erősítések kapcsán a Digi Sport műsorában elmondta, a jövő hét folyamán egy komoly meglepetés igazolást jelentenek be, az ügyvezető azonban azt nem árulta el, magyar, vagy külföldi játékossal erősödik-e majd a keret.

(sport365.hu)

Videó itt érhető el: http://www.digisport.hu/video/9404

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva