Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Gyömbér Gábor az egyik kiszemelt?

- 2012. május 16. szerda, 13:36

A pápai játékos lehet az egyik kiszemeltünk.

A Ferencvárosnál a vezetők már gőzerővel dolgoznak a jövő évi keret kialakításán. Úgy tudjuk, a zöld-fehérek egyik kiszemeltje Gyömbér Gábor, aki jelenleg a Lombard-Pápa játékosa. A középpályás megszerzése nem először téma az Üllői úton, de úgy tudjuk, most van is esély a leigazolására. Ebben közrejátszhat az, hogy a Lombard tulajdonosa korrekt áron hajlandó lenne elengedni a Ferencvárosba a belső középpályást.

A játékosnak még élő szerződése van, azaz ki kellene vásárolni, hogy erre jut-e végül keret, az attól is függ, hogy a Ferencvárosnál hogyan sikerül véghezvinni a keretnél tervezett változásokat, hiszen mindez az anyagi lehetőségekkel is szorosan összefügg.

Értesüléseink szerint a puhatolózó egyeztetéseken egyébként már túl vannak a klubok, vélhetően a játékos is nyitott lenne arra, hogy visszatérjen az Üllői útra. Gyömbér ugyanis a Ferencvárosnál nevelkedett, de 2006-ban, a Fradi kizárásakor nem marasztalták az akkori vezetők. Akkor a játékos az U19-es csapat erőssége volt, de onnan kiöregedett, a felnőtteknél a kezdőcsapat elérhetetlennek tűnt a számára, a tartalékcsapat pedig megszűnt (érdekesség, hogy ugyanígy került el az FTC-től Kovács Gábor is, aki később már más NB I-es csapatban keltette fel ismét a Fradi-vezetők figyelmét).

A csapat korábbi kapusa, Szűcs Lajos egyébként a pepsifoci.hu-nak már beszélt arról, hogy sokra tartja Gyömbért, azaz a kapus szavai alapján vélhetően erősödne vele a zöld-fehér klub.
- Én a mai fiatalok között is látok olyat, aki idővel "átveheti a helyünket", Gyömbér Gáborból például meggyőződésem, hogy igazi egyéniség válhat, hiszen nemcsak a játéktudása van meg ehhez, hanem az elhivatottsága, az elszántsága és a kiállása is.

(pepsifoci.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva