Hiba

Tovább húzódik a Böde-ügy

- 2012. június 18. hétfő, 10:37

Továbbra sincs egyesség a tolnai csapattal.

Mint arról a múlt héten beszámoltunk, komoly döntés előtt álltak a ferencvárosi vezetők az egyik fő kiszemelt, Böde Dániel ügyében, amelynek lényege az volt, tegyenek-e egy újabb kísérletet a paksi labdarúgó megvásárlására.

Azóta elég nagy a hallgatás az ügyben, a Tolna megyeiek ügyvezetője, Haraszti Zsolt ugyanakkor honlapunk megkeresésére elmondta, semmiképpen sem halt el a szál, sőt, napokon belül le is zárulhatnak a tárgyalások – más kérdés, hogy milyen eredménnyel.

– Az egyeztetések zajlanak, telefonon voltak azóta is megbeszéléseink, és a héten, ha minden igaz, lesz újabb tárgyalás is. Hosszú ideje úgy tűnik, hogy ezek az egyeztetések pozitív eredményt hozhatnak, de hadd ne bocsátkozzak jóslatokba, mert gyorsan változhatnak a dolgok. Mindenesetre arra számítok, hogy a héten vagy így, vagy úgy, de lezárul ez a történet a Ferencvárossal – nyilatkozta Haraszti a pepsifoci.hu-nak.

Korábban arról szóltak a hírek, az FTC egy bizonyos összeg mellett játékost szeretne adni a futballistáért. Ezzel kapcsolatban az ügyvezető úgy fogalmazott, ez is egy lehetőség, de nem szeretné tárgyalási pozíciója sarokpontjait a nyilvánosság elé tárni.

Az mindenesetre egyértelmű, hogyha el is kel a napokban Böde, az Üllői útra vezet majd az útja.

– Ami erős itthon, az a Fradi érdeklődése, és külföldről is maximum csak puhatolózásokról beszélhetünk, de ugye ott majd csak később indul be a piac – fogalmazott ezzel kapcsolatban Haraszti.

(pepsifoci.hu)

Utolsó módosítás 2012. június 18. hétfő, 11:34

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére