Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Ma dől el Böde sorsa

- 2012. június 19. kedd, 06:45

Kedden végleg eldőlhet, Böde Dániel a Fradiba igazol-e – ha igen, a ma még paksi támadó középpályás is ott lehet csütörtök délelőtt az FTC első nyári edzésén. Szabics Imre ügye egyelőre függőben, ugyanakkor több próbajátékos érkezése is várható a zöld-fehér labdarúgócsapathoz.

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a Nemzeti Sport kérdésére elmondta: kedden újra tárgyal a Paks vezetőivel Böde Dániel átigazolásáról, a ferencvárosi vezető szerint ekkor már pont kerülhet a történet végére.

Ha a két klub megegyezik, a támadó középpályás szerdán orvosi vizsgálaton esik át (van olyan információnk, amely szerint ez már meg is történt), és akkor csütörtökön már ott lehet az első Fradi-edzésen.

Kérdés, mi lesz Szabics Imrével.

„Egyeztetünk a Sturm Graz vezetőivel az átigazolást illetően – mondta Orosz Pál –, hiszen a futballista szerződése még egy évig az osztrák klubhoz köti. Egyelőre így áll ez az ügy."

Megkérdeztük a huszonkilencszeres válogatott, harmincegy éves játékost is, hogyan alakulhat a sorsa. Szabics Imre annyit mondott, hogy a múlt hét végén találkozott a Strum Graz vezetőivel, egyeztettek a folytatás körülményeiről, és abban maradtak, a beszélgetést ezen a héten folytatják.

(nso.hu)


Utolsó módosítás 2012. június 19. kedd, 06:47

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva