Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Kézilabda: Új támogató érkezett

- 2012. július 17. kedd, 08:20

A megállapodást Józan Krisztián a Józan Kft. tulajdonosa és Kökény Beatrix, az FTC Kézilabdasport Kft ügyvezetője írták alá. A Józan Kft képviseletében jelen volt Józan Károlyné társtulajdonos, illetve a Ferencváros kézilabda szakosztály részéről Schill-Bene Lilla utánpótlásedző és Novák András utánpótlás- és marketing-igazgató.

Akik számára ismeretlen a cég, mit kell tudni a Józan Kft-ről?
Józan Károlyné: Teljesen családi vállalkozás.1985-ben kisiparosként kezdtük el közösen a férjemmel, 1992-ben BT-vé alakultunk, majd 1997-től működünk Józan Kft néven. Ekkor a fiaink is beszálltak a vállalkozásba. Építőiparral foglalkozunk. Ez a fő profilunk. Mellette szigetelőanyag-kereskedésünk is van, amit igyekszünk úgy működtetni, hogy munkát vállalunk a kereskedésre, illetve ebből a szerkezetépítést is kiszolgáljuk. Pici szeglete még a cégnek a fuvarozás.

Helyi szinten is kivették a részüket a támogatásból. Pontosan miről szól a társadalmi szerepvállalás?
Józan Károlyné: Alsónémedin az iskolát és a foci egyesületet is támogatjuk. Szívesen fogadták a segítségünket. Örülnek, hogy támogatjuk őket akár élő munkában akár anyagilag. Azt gondolom, mindenütt szívesen fogadják, ha valamilyen segítséget kapnak helyi szinten a vállalkozásokból.

A ferencvárosi kézilabdával hogyan kerültek kapcsolatba?
Józan Károlyné: Ismerősök ajánlották. Gondoltuk, ez is egy jó lehetőség. Szeretnénk kivenni a részünket, hogy minél jobb legyen a sportélet.

Miért pont az utánpótlás támogatása mellett döntöttek?
Józan Károlyné: Valahol el kell kezdeni a támogatást. Majd meglátjuk, hogyan alakul az együttműködés. Ha anyagi lehetőségeink engedik, elképzelhető, hogy továbblépünk. Jelen pillanatban ezt tudtuk vállalni.

Mit vár az együttműködéstől?
Józan Károlyné: Azt gondolom, lehetőséget jelent a cégünknek. A mostani gazdasági helyzetben minden vállalatnak jól jön a reklám, amivel esetleg újabb megrendelésekhez is juthatnak. Támogatjuk a fiatalokat, a reklámlehetőségeket kihasználva pedig – remélhetőleg – több megrendelést kapunk. Egy partneri kapcsolatban az a jó, ha mindkét fél elégedett, és mindenki számára előnyös az együttműködés.

(fradi.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva