Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Jegyinformáció

- 2012. július 19. csütörtök, 15:16

Elkezdődik a jegyárusítás is - elővételi és mérkőzésnapi információk!

Július 28-án, szombaton a Kecskemét elleni hazai mérkőzéssel indul a 2012/13-as szezon!

A 20:45-kor kezdődő mérkőzésre péntektől (07.20.) minden nap lehetőség van elővételben jegyet váltani a Főpénztárban, hétköznapokon 10:00-18:00 között, szombaton (07.21.) az edzőmeccsekkel párhuzamosan 9:00-17:00 között, vasárnap (07.22.) pedig 10:00-15:00 között.

A fent jelölt időpontokban természetesen folytatódik a bérletárusítás, szintén a Főpénztárban, valamint a regisztrációs ügyintézés a Fradi Shopban!

Szombaton, a mérkőzés napján a főpénztár (Shop mellett) és a regisztráció (Shopban) 10:00-kor, a többi pénztár - a szezonkezdésre való tekintettel – a megszokottnál korábban, már 16:00-kor kinyit!
A főpénztár 21:30-ig, a regisztráció pedig 20:45-ig fogadja az érdeklődőket!

Ahogy azt már korábban jeleztük, mind a három pénztár megjelölt ablakainál lehetőség lesz bérlet vásárlására is, de a gördülékenyebb kiszolgálás érdekében, akinek lehetősége van rá, ne hagyja meccsnapra a bérlete megvásárlását!

Hasonlóképpen kérjük a szurkolói kártyával még nem rendelkezőket, hogy lehetőség szerint még a mérkőzésnap előtt keressék fel a Fradi Shopban a regisztrációs ügyintézést, illetve ha mégis a meccs napján jönnek, akkor ezt időben tegyék!

A mérkőzés jegyárai
„A” kat.: 2.500 Ft „B” kat.: 1.500 Ft Ny/D: 1.000 Ft Családi felnőtt/gyermek: 800 Ft/500 Ft

Kérjük a kilátogató szurkolókat, hogy aki teheti, időben váltsa meg jegyét a mérkőzésre, és időben érkezzen meg a stadionba, hogy elkerüljük a beléptető kapuknál a torlódást! A belépő/bérlet megváltásához továbbra is elég a szurkolói kártya kódjának pénztárnál történő bemondása (tehát nem kötelező személyesen ott lenni, ily módon más is megveheti a jegyeket), de kedvezményes jegyet kizárólag a kedvezményre jogosító irat, vagy annak fénymásolatának bemutatása esetén áll módunkban kiadni!

Emlékeztetünk minden érintettet, hogy már nincs lehetőség a szurkolói kártyát helyettesítő igazolással jegyet venni, illetve belépni a stadionba! Nyomatékosan kérjük a még esetleg igazolással rendelkezőket, hogy minél előbb cseréljék azt be kártyára! Aki mérkőzés napjára hagyja a cserét, hosszú sorban állásra számíthat! Nem feltétlenül kell személyesen megjelenni, a név és a kód vagy lakcím bemondása után egy elküldött személynek is kiadjuk a kártyát!

Köszönettel, FTC

(fradi.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva