Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Nyilasi tanúként segíti a bundaügy nyomozását

- 2012. július 27. péntek, 07:42

Tovább folytatódik a bundabotrány.

Tovább zajlik az eljárás a hazai focifogadási csalások kapcsán, Nyilasi Tibort is kihallgatták tanúként – írta  pénteki számában a Blikk. A Ferencváros volt labdarúgója a lapnak elismerte, hogy alapvetően utánpótlás meccsekről faggatták.

A lapnak Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője megerősítette a kihallgatás tényét. ”Nyilasinak a hazai focifogadási botrány kapcsán tettünk fel kérdéseket, és ezekre készséggel válaszolt. Szeretném megjegyezni azt, hogy tanúként azok hallgathatóak ki, akiknek a bizonyítandó tényről tudomásuk lehet” – mondta a szóvivő.

“A bundaügy bizonyos vonatkozásairól kérdeztek, és igen udvariasak voltak velem. Annyit elmondhatok, nem az aktív edzői pályafutásom során játszott meccsek miatt hívtak be, s az utóbbi években történt, a közvélemény előtt is már ismert ügyek kapcsán tettek fel kérdéseket” – mondta a lapnak Nyilasi Tibor.

Arra a kérdésre, hogy csak a 2008. szeptemberi, U21-es Szerbia-Magyarország (8-0) találkozó volt-e a tanúkihallgatás témája, Nyilasi kitérő választ adott.

Ugyanakkor azt elismerte, hogy alapvetően a korosztályos labdarúgó-mérkőzésekről faggatták csütörtökön a nyomozók.

(mti)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva