Hiba

Détári: Felkészültünk

- 2012. augusztus 03. péntek, 18:03

Nyilatkozatban továbbra is toronymagasan a legjobbak vagyunk. Reméljük a pályán is láthatunk végre valami értékelhetőt.

Csapatunk a Kecskemét elleni hazai mérkőzés után a Pécs otthonába látogat. Szakmai igazgatónk szerint a játékosok tudják, hol hibáztak és arra törekednek, hogy kijavítsák azokat. Détári Lajos és stábja felkészült az ellenfélből, és a sérülések valamint eltiltások ellenére is a legerősebb Ferencvárost küldi pályára.

- Mi várható a Pécs elleni mérkőzésen?
- Egyértelműen fejlődést várunk a holnapi találkozón – mondta Détári Lajos, csapatunk vezetőedzője. - A héten is keményen edzettünk, a játékosok tudják, hogy hol hibáztak, igyekszünk kijavítani ezeket. Tiszteljük az ellenfelet, amely hazai pályán nagyon erős, és a nyitómeccsen idegenben is nagyot alkotott. Feltérképeztük őket, az utolsó két felkészülési mérkőzésüket élőben is megnézte Nagy Tamás, tehát nagy meglepetést nem okozhatnak nekünk. Ha képesek vagyunk a saját játékunkat játszani, akkor sikerül megnyerni a találkozót.

- Mennyiben fog változni a csapat az előző meccshez képest?
- Vannak sérültjeink, eltiltottjaink, távozónk, de ez benne van a futballban. Győzni szeretnénk. Mindig az a legerősebb Ferencváros, amelyik a pályán van.

(fradi.hu)

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére