Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Személyi adatokkal a felvidéki BL-selejtezőre

- 2012. szeptember 16. vasárnap, 08:22

A szlovák klub és a mérkőzés rendezői megkérték a Ferencváros Kézilabda Szakosztályát, hogy tájékoztassák szurkolóikat a BL-selejtező első mérkőzésének belépési tudnivalóiról.

A szlovák klub kéri, hogy azok a szurkolók, akik a mérkőzést a helyszínen, élőben kívánják megtekinteni, jelezzék szándékukat a következő e-mail címen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. és a levelébe a következő adatokat (összeset!) tüntessék fel: név, születési dátum, lakcím, személyi igazolvány/útlevél szám (a megadott személyi azonosításra alkalmas iratot a szurkolók vigyék magukkal, mert be is kell mutatni a helyszínen belépés előtt!).

A magyar szurkolók számára a teljes B3 szektort fenntartják a szervezők, ami 200 belépőt jelent. Az első két sort üresen hagyják biztonsági okokból.

A rendezők tájékoztatása szerint a rendőrség a beléptetéskor ellenőrzi majd a szurkolók személyi igazolványát/útlevelét és csak az vehet jegyet és mehet be a csarnokba, aki korábban elküldte
adatait a fenti e-mail címre.

Aki nem adta meg a fentiekben ismertetett adatait és ezáltal nem szerepel a szervezők által elkészített listán, azt a rendezők nem engedik be a csarnokba. Szintén nem mehetnek be azok a szurkolók, akik ittas állapotban jelennek meg a beléptető kapunál.

A magyar szurkolóknak külön beléptető kaput, büfét, WC-t, stb. biztosít a rendezőség.

A szervezők továbbá kérik a vendégszurkolókat, hogy sportszerűen buzdítsák csapatukat és ehhez mért magatartást kérnek tőlük.

forrás: fradi.hu

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva