Gyömbér: A nemzetközi porond a lényeg

ggolyo - 2013. március 18. hétfő, 10:17

Védekező középpályásnak tartja magát, de örül annak, hogy ha a szükség úgy hozza, edzője, Ricardo Moniz belső védőként is számít rá.


Gyömbér Gábort a Ferencváros a nyáron vásárolta ki a Lombard Pápával érvényes szerződéséből, azóta a zöld-fehérek kezdő tizenegye elképzelhetetlen a nagy munkabírású labdarúgó nélkül - írja a Nemzeti Sport.

– Kabát Péter vasárnapi „könyököse” után hogy van a feje? – Csütörtökön lekerült rólam a ragtapasz, amely a felszakadt szemhéjamat húzta össze, nincs duzzanat, nincs fejfájás, így mondhatom, minden rendben van velem – felelte csapata pénteki edzése után Gyömbér Gábor.

– A tavasszal két meccsen hat pontot szerzett a Fradi, így gondolom, nem örült, amikor megtudta, hogy a hétvégi fordulót elhalasztják. – Ha abból indulok ki, hogy lendületbe jöttünk, nyilván jó lett volna vasárnap játszani a Honvéd otthonában, de az is igaz, sérülésveszélyes pályán nem szabad futballozni. Sajnos a körülmények most kosántsem ideálisak, így érthető, hogy az illetékesek a halasztás mellett döntöttek.

... – A Ferencváros pillanatnyilag ötödik, az éllovas ETO tizenhárom pontos előnye behozhatatlannak látszik, ám a második helyezett MTK csak négy pontra van. Minek kell történnie az idény hátralévő részében, hogy jó szívvel gondoljon vissza a tavaszra? – Az Albert-stadion atmoszférája megbénítja az ellenfeleket, ezért nem bánnám, ha csúszna az albérletbe költözésünk napja. Az Újpest ellen kezdtünk fáradni, mégis a rivális fölé kerekedtünk, de említhetném az őszi utolsó fordulót, amikor kétgólos hátrányból vertük meg a Pécset, mégpedig szurkolóink hathatós segítségével. A nagy hátrány ellenére nem mondunk le a bajnoki címről, de akkor sem leszek csalódott, ha „csak” a dobogón végzünk. A lényeg az, hogy kiléphessünk a nemzetközi porondra.

Forrás: FTC.hu

Utolsó módosítás 2013. március 18. hétfő, 10:19

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva