Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Futsal: megsérült Tóth Gyula

- 2011. május 30. hétfő, 09:53

Az utolsó, Berettyóújfalu ellen vívott mérkőzésen nagy árat fizettünk. Tóth Gyula megsérült.

A meccs elején egy rossz mozdulat miatt megroppant Gyuszi térde. Utána még az adrenalin és a győzni akarás hajtotta, de a mérkőzés vége fele már nem bírta tovább a fájdalmat. Bizakodtunk, reménykedtünk, hogy nincs nagy gond, de már visszafele a buszon bevizesedett, bedagadt, majd másnap az első diagnózis szerint  - aminél gennyes-véres váladékot szívtak le a térdéből – az derült ki, hogy a térd első szalagja elszakadt.
Óriási veszteség ez a csapatra nézve, hisz Gyuszi volt az első számú kapusunk, akinek rengeteget köszönhetünk, mert óriási része van abban, hogy a dobogóért küzdhetünk.
Sajnos úgy néz ki, hogy a dobogóért küzdő csapatban nem ő fogja a kapunkat védeni, de biztosak vagyunk abban, hogy már csak a puszta jelenléte, illetve győzni akarása győzelemre fogja hajtani csapatunkat. Szakosztályunk életének legnagyobb sikere előtt állunk, hisz egy dolog biztos: jobb eredményt fogunk elérni, mint eddig bármikor.
Gyuszi ezúton is kívánunk jobbulást, és most az a legfontosabb, hogy meggyógyulj!
Tehát a bronz-mérkőzéseken nemcsak a 3. helyért, hanem Gyusziért is küzdeni fogunk – ha valaki akkor ő is megérdemli azt, hogy a nyakába akasszák az érmet!

Forrás: ftcfutsal.hu

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva