Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

A felcsúti parancs: Prukner!

- 2011. július 22. péntek, 14:59

Megoszlanak a vélemények Prukner Lászlóról

Megoszlanak a vélemények Prukner Lászlóról,van aki szerint rossz edző,van aki szerint jó,de nem felejtjük el neki az újpesti megalázó vereséget vagy éppen a Fradista érzelmű játékosok elüldözését. Sokakban felmerül,ha ennyire megosztó a személye,miért nem rúgja ki őt Kubatov és hoz helyette egy igazi Fradistát! Mi régóta tudjuk ennek okát,de annyira összeesküvés elmélet szagú volt,hogy nem mertük leírni,mert annyira hihető és hihetetlen egyszerre!
Mint arra emlékszünk,2010 júniusában lett Prukner az edzőnk,úgy,hogy a szabadlábon Bentleyvel kocsikázó Berki bejelentette a hírt,majd azzal a lendülettel a saját távozását is!
Bentley-Berki nem Pruknert akarta,tárgyalásokat folytatott akkor László Csabával. Valószínű az edző fizetésén is fogni akart egy kis pénzt a kettős könyveléssel,mint azt tette a gyanú szerint a játékosoknál.
De akkor ki hozta Pruknert?
Azt tudja mindenki,hogy Berki csak egy jól fizetett báb volt,semmit sem tett apuci,azaz Rieb György jóváhagyása nélkül!
Rieb akkor éppen a Fradi Sör újraindításán gondolkodott,és tárgyalt,többek között barátjával az Ilzer sörgyár tulajdonosával Geinzwein Ferenccel. Geinzwein amellett,hogy több csapatnál is volt már edző,annak idején szóba került,mint lehetséges Mlsz elnök is ,Kisteleki ellenfeleként.
Geinzwein, Orbán Viktor miniszterelnök barátja,bejáratos a felcsúti akadémiára is.
Ő adta át Orbán üzenetét Riebnek, aki úgy gondolta,a későbbi elszámolások során jól jöhet még egy piros pont,így teljesítette a felcsúti parancsot: Prukner lett az edző.
Ugyanebben az időben érkezett több utánpótlás edző is,szintén felcsúti ajánlólevéllel.
Kubatov fejében is megfordult már Prukner menesztése,az Fszsz vezetőivel való találkozáson is rákérdezett pár névre,de kirúgni nem rúgta ki!
Mert nem jött új parancs,és addig az utolsó parancs a parancs!

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva