A Fradi légiósa hazatérhet a télen egy lap szerint

FradiMob - 2013. december 28. szombat, 15:08

Román lapértesülések szerint a télen távozhat a Ferencvárostól Andrei Ionescu, a középpályás hazájában folytathatja pályafutását.


Az egyik helyi portál arról számol be, hogy két második ligás csapat is szívesen lecsapna a labdarúgóra, aki peremember volt az ősszel a zöld-fehéreknél, csak az utolsó bajnokin volt kezdő az együttesben.

 Nem volt meghatározó tagja a Ferencvárosnak az ősszelAndrei Ionescu, de ez tulajdonképpen elmondható a támadó középpályás egész budapesti időszakára. November közepén már jeleztük, ő is azok között a játékosok között lehet, akik a télen távoznak az FTC-től.

Most Romániában is téma mindez. A fanatik.ro azt írja, nagy az esélye annak, hogy Ionescu a télen visszatérjen hazájába, többek között azért, mert már csak fél év van hátra a szerződéséből, és ő maga is szívesen elhagyná a magyar csapatot.

A portál két csapat érdeklődéséről számol be. Ezek egyike a második vonal A csoportját vezető, élvonalba visszavágyó Universitatea Craiova, a másik pedig a másodosztály vert mezőnyéhez tartozó UTA Arad, ahol viszont Ionescu együtt dolgozhatna egy jó ismerősével, Ovidiu Stingával.

A futballista összesen 4 bajnoki mérkőzésen lépett pályára az ősszel, és mindössze egyszer volt kezdő, az utolsó fordulóban, a Videoton FC ellen.

forrás: csakfoci.hu

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva