Az U19-es csapathoz száműzik a hollandokat

FradiMob - 2014. február 12. szerda, 09:15

A két jól fizetett holland légiós már a fiatalokkal edz…

 

Tuijptól és Valpoorttól is szabadulna a vezetőség, akiket az igazolás idején nagy csinnadrattával mutattak be Oroszék. Előbbiről ódákat zengtek, mert a nem túl acélos holland második ligában gólkirály volt. Itt max. csak arról volt híres, hogy ő keresett a legjobban az első csapatban. Honfitársa Valpoort szintén nem hozta a tőle elvárt találatokat, mindössze egy góllal „segítette” a csapatot. Most megszabadulnának tőlük.

A két holland mellett, Otten sem utazott el Belekbe, a harmadosztályú csapatunkat fogják erősíteni, de Lipcsei Péter kijelentette, hogy nem számol velük.

– A hozzáállásukkal nincs gond, egy-egy félidőre bevetettem őket, ám nálam nem fognak játszani, mert én a fiatalokat részesítem előnyben – jelentette ki a szakember.

Ottennek még féléves szerződése van, Valpoortnak és Tuijpnak még hosszabb ideig a klub kötelékébe tartoznak, mivel nem mentek bele a közös szerződésbontásba. A vezetőség felajánlotta a kölcsönös szerződésbontást. Így viszont abban a megaláztatásban lesz részük az idegenlégiósoknak, hogy az U17-es csapattal kell majd készülniük.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva