A Norwichtól és Laziótól is érkezhetnek játékosok a nyáron

FradiMob - 2014. április 29. kedd, 10:29

A Norwich Citytől és a Lazio közreműködésével is érkezhetnek a nyáron játékosok a Ferencvároshoz, méghozzá elsősorban akkor, ha a csapat kiharcolja a nemzetközi kupaszereplés lehetőségét - mondta Orosz Pál vezérigazgató a Hír TV kamerái előtt. Hozzátette, szerinte különösen az angolok labdarúgóinak nagyon vonzó lehetne egy olyan gárda, amely az Európa Ligában szerepel.

Az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál egy korábbi nyilatkozatában már elmondta, hogy természetesen ezúttal is lesznek változások a keretben a nyáron, és az erősítések akkor lehetnek nagyobbak, ha odaér a gárda az Európa Liga selejtezőjébe.

Most a klubvezető a Hír TV Stopper c. műsorában beszélt minderről.

– Alapvetően befolyásolja a dolgokat az, hogy elérjük-e a nemzetközi szereplés lehetőségét. A legutóbbi együttműködésünk a Norwich-csal köttetett. Nekik soha az életben nem lesz lehetőségük a Premier League-en keresztül kiharcolni a nemzetközi kupaszereplést, vannak viszont olyan játékosok, akik nagy hasznára lehetnek a Ferencvárosnak. Ezek a futballisták az európai kupával más platformra kerülhetnek anyagi szempontból is. A Laziónak is írtam egy e-mailt, amiben jeleztem, hogy milyen posztokra keresünk játékosokat. Azt válaszolták, hogy szétnéznek, próbálnak segíteni – fogalmazott.

Orosz hozzátette, azok a magyar játékosok, akik a válogatott gerincét alkotják, messze többe kerülnek, mint mondjuk egy U21-es Európa-bajnokságot nyert holland labdarúgó.

Csakfoci.hu

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva