Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Jenner külföldről és itthonról is kaphat ajánlatot?

FradiMob - 2014. május 17. szombat, 05:22

A Nemzeti Sport értesülései szerint több klub is érdeklődik a Ferencváros lejáró szerződésű holland szélsője, Julian Jenner iránt, akivel továbbra sem hosszabbított a fővárosi csapat. A kérők között lehet többek között a Győri ETO is.

Egyre több találgatás lát napvilágot Julian Jenner jövőjével kapcsolatban. A Ferencváros holland szélsőjének a nyáron lejár a szerződése a klubnál, információink szerint több csapat is szívesen látná soraiban.
A labdarúgó a télen úgy nyilatkozott, ha fontos lenne a klubjának, már tárgyaltak volna vele a folytatásról, valamint azt is elmondta, hogy szeretné magát kipróbálni másik bajnokságban is. Ezzel együtt tavasszal alapember volt a zöld-fehéreknél, és elmondása szerint jól érzi magát a csapatban, ám a szerződéshosszabbításról továbbra sem egyeztettek a felek.

Elképzelhető, hogy a labdarúgó marad a Fradiban, ám nincs kizárva, hogy másik magyar csapathoz szerződik. A napokban a Győri ETO érdeklődéséről lehetett hallani. Az ugyanakkor biztos, hogy több európai csapat is érdeklődik a játékos iránt, így egyelőre minden képlékeny a folytatást illetően.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva