Pintér mégis kiakadt a Fradira

FradiMob - 2014. május 25. vasárnap, 07:24

Két szép gólja ellenére gyengécske produkcióval rukkolt elő Pintér Attila hat újoncot avatott válogatottja Dánia ellen.

A szövetségi kapitány eddig két felkészülési mérkőzésen kísérletezett, ám egyelőre ember nincs a földön, aki meg tudná mondani, milyen kezdő tizeneggyel és milyen elképzeléssel vág neki a szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőknek az NB I-es játékosokra épülő nemzeti együttes.

A szakemberek szerint Pintér koncepciója zavaros. Az összetartásainak semmi értelme nem volt, hiszen közel hatvan futballista fordult már meg a keze alatt, mégsem körvonalazódik annak a 22-23 játékosnak a neve, akikre a tétmeccseken számít majd.Ennek ellenére Pintér még mindig az összetartások fontosságát szajkózza, és a támogatottság hiányát emelte ki. Egyszersmind beismerte, amit lapunk néhány napja megpendített, miszerint megromlott a kapcsolata a Ferencváros irányítóival.

– Több összetartásra, több támogatásra van szükségünk, hogy olyan szervezettek legyünk, mint a dánok. Három összetartást terveztünk a finn meccs után, hogy kijavíthassuk a hibáinkat, de ez nem valósult meg – mondta Pintér. – Egy egyesület jelezte, nem szeretné, hogy a kiélesedő bajnoki hajrá miatt a játékosai részt vennének az összetartáson. Ezért a többi klub játékosait sem hívtam meg.

Habár a kapitány nem nevezte meg, melyik egyesületről van szó, a napnál is világosabb, hogy a Fradira célzott. Pintér ugyan nekünk még azt mondta, szakmai okok miatt nincs zöld-fehér játékos a keretben, most már látható, hogy dacból nem válogatott a IX. kerületi csapatból.

Bors


Emlékeztető

Magyarország–Dánia 2-2
Debrecen, 20400 néző, V: Marciniak (lengyel)
G: Dzsudzsák (25.), Varga R. (69.), ill. C. Eriksen (56.), Schöne (72.)

Utolsó módosítás 2014. május 25. vasárnap, 09:30

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva