Hajnal Tamás is visszatérhet.

m.k. - 2014. december 08. hétfő, 15:57

A csakfoci.hu szerint ő az egyik kiszemelt....A csakfoci.hu információi szerint Hajnal Tamással rövidesen tárgyalásokat kezdhet a Ferencváros. A rutinos középpályás szabadon igazolható, így csak vele kell megállapodni, ő lehet a zöld-fehérek egyik fő kiszemeltje a tél folyamán.

A válogatott korábbi alapemberének hazatéréséről már többször is írtak az elmúlt 1-2 évben, de igazán realitása nem volt ezeknek a híreknek. Úgy tudjuk, most viszont valóban komolyan felmerült Hajnal megszerzése a zöld-fehéreknél. Értesüléseink szerint az FTC-nek két komoly hazai kiszemeltje van a tél során, az egyik pedig Hajnal Tamás (a másik pedig jó eséllyel a sajtóhírekben már többször is szerepelt Elek Ákos), így napokon belül egyeztetés kezdődhet az eddig Németországban légióskodó karmesterrel.

A rutinos játékos utoljára az Ingolstadt labdarúgója volt, jelenleg viszont szabadon igazolható, így csak vele kell megállapodni.

A zöld-fehérek őszi játékának egyik kritikája az volt, hogy olykor hiányzik a kreativitás a pályáról. Hajnal, aki anno fiatalon került el az Üllői útról, sokat lendíthetne ezen.

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére