Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Honvéd - Fradi - Rendőrségi közlemény

- 2011. augusztus 11. csütörtök, 20:23

Rendőrség felhívása a hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban.

A labdarúgó NB I hétvégi fordulójában a Budapest Honvéd - FTC labdarúgó mérkőzés augusztus 13-án 20.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bozsik-stadionban. A helyszínen a mérkőzés napján nem lehet vendég szektorba belépőt váltani, ezért kérjük, mindenki vásárolja meg elővételben a Fradi Shop-ban legkésőbb holnap (péntek, 08.12.) 13:00-18:00-ig. Kérjük továbbá a szurkolókat, hogy számoljanak azzal, hogy több lépcsős beléptetés lesz érvényben, ezért mindenki időben érkezzen ki a mérkőzés helyszínére, hogy kényelmesen bejusson mindenki a kezdésre.

A mérkőzés kiemelt biztonsági korlátozású, ezért a Rendőrség több korlátozást fog életbe léptetni.

Kérjük, hogy a vendégszurkolók az alábbi módokon közelítsék meg a stadiont:

Az saját gépkocsikkal érkező szurkolóknak az alábbi útvonalakat ajánljuk: Bp. XIX-XVIII. kerület Üllői út - Endrődi Sándor utca (a vasúti átjárótól a 3. utca) - Reviczky Gyula utca - Vaslemez utca - Temető köz, illetve a Gyáli út - Nagykőrösi u- M5 autópálya bevezető szakasz - Méta u. - Pozsony u. - Kassa u., majd Darányi I. u. - Puskás F. u. - Temető köz.

A vendégszurkolók a Vaslemez utcában parkolhatnak.

A Tömegközlekedési eszközökkel érkezőknek Metróval a Határ útig, onnan 50-es villamossal a Tinódi utcai megállóig, majd az Endrődi S utcán keresztül a gépkocsikkal érkezőkkel megegyező módon.

Kérjük, hogy a vendégszurkolók se tömegközlekedéssel, se gépkocsival, vagy gyalog ne az Ady E. úton próbálják megközelíteni a stadiont, mivel azon a hazai szurkolók fognak érkezni!

A Puskás Ferenc utca lezárásra kerül a Hengersor utca és a Darányi Ignác utca közötti szakaszon, így a lezárt területre csak az engedéllyel rendelkezők léphetnek be. A korlátozás miatt a BKV a 93-as jelzésű autóbuszt kerülő útvonalon, az Üllői út – Darányi I. úton közlekedteti, kérjük ezt a tényt is vegyék figyelembe.

A mérkőzést követően a Puskás utca zárva marad a vendégszurkolók elvonulásáig, így ők a Havanna lakótelep, vagy az Üllői út irányába hagyhatják el a stadiont. A mérkőzés napján a vendégszurkolók részére nem lesz jegyértékesítés, ezért kérjük a kedves szurkolókat, hogy a belépőiket elővételben az FTC stadionnál vásárolják meg.

A kapuk már 18. 00 órától nyitva lesznek, ezért kérjük, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre. A szurkolók átvizsgálásában a rendőrség munkatársai is részt fognak venni, ezért a stadionba való bejutás az átlagosnál jóval több időbe fog kerülni.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!

BRFK XIX. ker.
Rendőrkapitányság

(ftc.hu)

Utolsó módosítás 2011. augusztus 11. csütörtök, 20:27

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva