Kleinheisler és Sternberg érkezik Brémából?

FradiMob - 2017. január 20. péntek, 09:17

A Nemzeti Sport szerint igen,kölcsönbe...A Nemzeti Sport Online információi szerint a Ferencvárosnak sikerült megegyeznie Kleinheisler Lászlóval, így már csak a papírmunka maradt hátra szerződtetésének ügyében. A Werder Bremen játékosa – aki ősszel a Darmstadtban játszott – kölcsönbe érkezik, méghozzá a tavaszi idényre.

A középpályás a január 23-án kezdődő valenciai edzőtáborba már a ferencvárosiakkal tart, a papírmunkák elhúzódása miatt viszont elképzelhető, hogy csak késéssel megy új társai után.

A magyar válogatott nem egyedül érkezik a Werder Brementől, hiszen a ferencvárosi klubvezetők hozzá hasonlóan egyezségre jutottak Janek Sternberggel is. A 24 éves német védő érkezésének lehetőségéről már korábban beszámoltunk. A valencia edzőtáborban várhatóan már ő is Thomas Doll rendelkezésére áll.

Kettőjükön kívül még egy Németországból érkező játékosa lehet télen az NB I-es címvédőnek: a védekező középpályással – akinek a neve egyelőre nem ismert – még tárgyalásban vannak.

Korábban beszámoltunk arról is, hogy  Kleinheisler László után két NB I-es klub érdeklődik: az FTC és Vasas. Jelen állás szerint előbbi lett a befutó.

Az FTC-t már többször is kerestük a közelmúltban átigazolási hírekkel kapcsolatban, de a klub „zuhanyhíradós híreket” nem kommentál, átigazolással kapcsolatos híreket pedig csak a hivatalos honlapján közöl. 

(nsonline.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva