Böde Felcsút, Kleinheisler Lech Poznan?

FB - 2017. május 25. csütörtök, 17:40

És mi lesz a német hozta sztárokkal...




A Ferencváros válogatott középpályásának, Kleinheisler Lászlónak lejár a kölcsönszerződése a szezon végén a fővárosi klubnál, így vissza kell térnie a Bundesligában szereplő Werder Bremenhez. Ám jelen állás szerint új klubban folytatja.

A lengyel átigazolásokkal kapcsolatban szakértő oldal szerint Kleinheisler következő csapata a Lech Poznan lesz. A hírt már több ottani lap átvette, megerősítve az információt.

Értesülések szerint a Ferencváros nem marasztalja a 11-szeres válogatott középpályást, ahogy a Werder sem ragaszkodik hozzá. Viszont a 2015-ben három magyart – Kádár Tamás, Lovrencsics Gergő, Holman Dávid – is foglalkoztató lengyel együttes szívesen látná a soraiban a 23 éves labdarúgót.

A klub már fel is vette a kapcsolatot a brémaiak vezetőségével. Jelen állás szerint Kleinheisler újra kölcsönbe kerül, ám ezúttal végleges megvásárlási opcióval.

forrás: origo.hu

A Foci a köbönt két, egymástól független forrása arról tájékoztatta, hogy a 31. életévében járó, 16-szoros válogatott támadó a szezon végén búcsút inthet a Ferencvárosnak. A jelenleg futó szezonban 29 bajnokin 11-szer eredményes, míg a Magyar Kupában 6/4-es átlagot produkáló csatárt információnk szerint az NB II-ben az előző hétvégén, Albertirsán a Ceglédi Vasutas elleni 0–0-nak köszönhetően aranyérmes Puskás Akadémia FC csábítja. Úgy tudjuk, az évad első felében még az élvonalbeli Mezőkövesdet irányító korábbi szövetségi kapitány, Pintér Attila kifejezett kérésére csatlakozna a nyáron Böde a PAFC keretéhez. Hogy a nyár egyik legnagyobb hazai átigazolási szenzációja megvalósul-e, heteken belül kiderül.

Utolsó módosítás 2017. május 25. csütörtök, 17:42

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva