Jogi lépések Paintsil-ügyben.

FradiMob - 2018. január 14. vasárnap, 10:17

A szappanopera folytatódik...
Ulloi129.hu:

Se Joe, se a ghánai kórház orvosa nem volt elérhető – mondta Orosz Pál. Emellett oldalunk azt is megtudta, hogy klubunk már nemzetközi fórumon is lépést tett az ügy tisztázása érdekében. Az FTC érdekeit az a zürichi sportjogi iroda képviseli az ügyben, amelyik a klub nemzetközi jogi ügyeit már évek óta intézi sikeresen. Emellett értesüléseink szerint tavaly december 21-én a játékos és az ügynöke elfogadta az FTC kölcsönszerződés utáni időszakra vonatkozó ajánlatát, méghozzá írásban. Amennyiben Paintsil szerződést szeg, akár többéves eltiltással is sújthatják.

Orosz Pál

Az is biztos, hogy határozott idejű munkaszerződés [2018. június 30-ig érvényes] köti Joseph Paintsilt a Ferencvároshoz, ennek alapján már itt kéne lennie és edzenie a többiekkel. Sajnálatos módon ez eddig nem történt meg, először az volt, hogy késik, vártuk a repülőtéren, majd pedig kaptunk egy ghánai kórházból egy jelentést, hogy sajnos maláriás. Malária ellenes gyógyszereket kap, otthon kell sokat pihennie. Nem tudtuk elérni, az orvosaink hívták a kórházat, azt az orvost, aki aláírta azt a jelentést, ami a birtokunkban van [amely szerint egy héten belül kontrollra kell jelentkeznie Paintsilnek]. Sajnálatos módon nem tudták elérni, azt az ígéretet kaptuk – ez lassan 24 órája volt – hogy egy órán belül jelentkeznek, ez azóta sem történt meg.

Tények


A témával több külföldi portál is foglalkozik, hiszen miközben Paintsil maláriájáról is szóltak a hírek, több belga sajtóorgánum a 19 éves játékos Genkkel való tárgyalásáról ír.

A HLN belga honlap átigazolási rovatában már-már tényként közlik, hogy Paintsil nem tér vissza a Ferencvárosba, megjegyezve, hogy hiába zajlik szerda óta az NB I listavezetőjének felkészülése, a csütörtökön Az év gólja díjat is megkapó futballista még mindig nem jelent meg. Paintsil a ghánai Tema Youth csapatától került kölcsönbe nyáron Budapestre, és úgy tudják, a Genk még kompenzációt is fizetne a Fradinak, csak télen hadd szerezze meg a játékost – az FTC azonban nem hajlik erre, így tovább húzódhat az ügy.

Eközben egy igazán friss hír jelent meg a Ghana SoccerNet portálon Paintsillel kapcsolatban, amelyben azt írják, a belga élvonalban 12. helyen álló Genk vezetői Ghánában tárgyaltak a futballista “anyaegyesületével”, a Tema Youth-al.

csakfoci.hu

Utolsó módosítás 2018. január 14. vasárnap, 10:28

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva