Huszti választhatta volna a Ferencvárost.

FradiMob - 2018. január 17. szerda, 10:05

Priskinnel bármi lehet...
A Dunaföldvár elleni felkészülési mérkőzése (amit 16-0 nyertünk) kérdezte az NSOtv Orosz Pált az FTC zrt vezérigazgatóját és thomas Dollt.

Orosz: Nem akarunk nagy játékosmozgást, a tabella élén állunk és a csapat egyben van, bár van 1-2 pozició ahol kell erősítés, de az alapok megvannak, de nem akarjuk a egységet megbontani. 

Ezt Doll is megerősítette ezt a véleményt, meg van elégedve a jelenlegi játékossal, de előfordulhat, hogy igazolunk előre és a középpályára. A klub már dolgozik ezen. 

Orosz: Priskinről nem mondunk még semmit, majd ha konkrétum lesz, de bármi lehet. Cukic Dél-Amerikában járt játékosokat nézni.

Husztival akkor találkozott, amikor a Fradihoz járt kezeltetni a térdét, vele nem, de a menedzserével tárgyalt. Kijelentette, úgy tudja, Huszti, viszonylag jó anyagi helyzetben lévő, nem túl fiatal futballista, aki választhatta volna a kedvenc csapatát, amelyről úgy tudja, az a Ferencváros. Husztival nem tárgyaltak. A menedzserrel folytatott tárgyalások alatt olyan összeg hangzott el, mely a Ferencváros számára nem vállalható.

A video itt.


Utolsó módosítás 2018. január 17. szerda, 10:23

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva