Berecz,Hangya,Sigér?

FradiMob - 2018. június 05. kedd, 16:56

Játékosmozgás az nsonline szerint...
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a bajnok Videotonnál és a Ferencvárosnál is szívesen látnák a Vasasból a Berecz Zsombor, Hangya Szilveszter duót. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen fázisban járnak az egyeztetések, mert az átigazolási híreket sem a Ferencváros, sem a Videoton nem kommentálja, de úgy tudjuk a tapogatózó egyeztetések már megkezdődtek.

A Fradinál azért is lenne szükség egy sokoldalú támadó középpályásra, mert az ebben a pozícióban számításba vehető labdarúgók közül a portugál Rui Pedro szinte biztosan távozik, de kölcsönszerződése lejártával bizonytalan a jövője a Genkhez tartó Joseph Paintsilnek, és legfrissebb értesüléseink szerint eldőlt, hogy Nagy Dominket valóban visszahívja kölcsönszerződéséből a lengyel Legia Warszawa (erről számolt be hétfőn a lengyel sajtó és az értesülést varsói, klubközeli forrásaink is megerősítették).

Érdekesség, hogy a Ferencváros a kieső csapatok közül nemcsak a Vasasból, hanem akár a Balmazújvárosból is igazolhat új játékost, mint már jeleztük, Sigér Dávid iránt is érdeklődik az FTC.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –


Kiszemeltek: Berecz Zsombor (Vasas), Hangya Szilveszter (Vasas), Abraham Frimpong (ghánai, Crvena zvezda – Szerbia), Geferson (brazil, CSZKA Szófia – Bulgária), Ivan Goranov (bolgár, Levszki Szófia – Bulgária), Sigér Dávid (Balmazújváros)


Távozók: Batik Bence (szabadon igazolható), Janek Sternberg (német, 1. FC Kaiserslautern – Németország, szabadon igazolhatóként)


Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Joseph Paintsil (ghánai, Tema Youth – Ghána, ?), Marcos Pedroso (Figueirense – Brazília), Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország)


Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Amadou Moutari (nigeri, Austria Wien – Ausztria), Hajnal Tamás (visszavonul?), Priskin Tamás, Rui Pedro (portugál)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva