Prukner visszatért.

FB - 2018. június 19. kedd, 17:31

Ő lett az utánpótlás szakmai igazgatója...


fradi.hu:

Prukner László veszi át a Ferencváros labdarúgó utánpótlásának irányítását. A szakember 2010 és 2011 között a Fradi első csapatának vezetőedzője volt, korábban pedig Kaposvárott tette le a névjegyét utánpótlás szakemberként.

Prukner László 1998-ban kezdett dolgozni a Kaposvári Rákóczinál. Az utánpótlásban és az első csapat másodedzőjeként is tevékenykedett, majd 2003 és 2010 között vezetőedző volt.

Prukner László Kaposvárott töltött évei alatt nevelkedett az együttesnél a 11-szeres válogatott támadó, Rajczi Péter, majd a szakember keze alatt mutatkozott be a magyar élvonalban a 2016-os magyar Eb-keret tagja, Nikolics Nemanja, a válogatott kerettagságig jutó Balajcza Szabolcs, a címeres mezben pályára is lépő Szakály Péter és öccse, a szintén magyar bajnok Dénes, valamint Oláh Lóránt, Jovánczai Zoltán, Balázs Benjamin és a jelenlegi Fradi-keret tagja, Bőle Lukács is.

Prukner László testnevelés szakos tanárként kiváló pedagógiai érzékkel rendelkezik, ami fontos lehet a jövő ferencvárosi játékosainak nevelése során.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva