Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Orosz hivatalos bejelentése

- 2011. augusztus 30. kedd, 10:45

Véget ért a rendkívüli sajtótájékoztató

Ahogy azt korábban megírtuk a Nemzeti Sport hírei alapján, Nagy Tamás marad a vezetőedző, Détári Lajos érkezik, mint szakmai igazgató. Détári egyben Nagy Tamás segítője is lesz, de a kispadra licenc hiányában nem ülhet le. Távozik Bali Péter erőnléti edző és Kakas László kapusedző. Utóbbi helyét Balogh Tamás veszi át, aki egykor a Ferencváros kapusa volt.

A sajtótájékoztatón Orosz Pál, Nagy Tamás és Détári Lajos vett részt. Orosz Pál kezdte a sajtótájékoztató és a következők hangzottak el:

- Nagy nap ez számomra, hogy ln mutathatom be az új szakmai stábot, amely biztosítani fogja a tudás és a Ferencvároshoz méltó szemléletet. Szeretettel köszöntöm köreinkben Détári Lajost, akinek óriási hálával tartozunk, amiért ilyen nehéz helyzetben is elvállalta a szakmai igazgató pozíciót. A szakmai munka az ő körébe fog tartozni. Lajos egy karizmatikus, példás pályafutással a háta mögött rendelkező hiteles ember. Lesznek új játékosok, hamarosan mindenki tudomására adjuk. A stadionkérdésről nem szeretnék beszélni.

Ezután aláírták a felek a szerződést, majd Détári Lajos vette át a szót:

- Köszöntök mindenkit, nagyon örülök, hogy ennyien eljöttek. Ennyien még egy Vecsés mérkőzésen sincsenek. Készen állok a feladatra, mindent megteszek a sikeres Ferencvárosért. Nem kívánom értékelni a játékosokat, előre felé tekintek. Alig várom, hogy beszélgethessek a játékosokkal. A munkában hiszek, dolgozni fogunk és célunk, hogy sok pontot szerezzünk.

Nagy Tamás nyilatkozata:

- Az én feladatom, hogy Lajos feladatát segítsem, remélem minél hamarabb megtaláljuk a siker felé vezető utat.

Détári szerződése június 30.-ig szól.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva