Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Ígéretes csatárról maradt le a Fradi

- 2011. szeptember 02. péntek, 14:42

Túl sokba került volna Roope Riski

Ahogyan azt tegnap elsőként jeleztünk, klubunk egy északi-európai csatárral szeretett volna erősíteni.
A Pepsifoci.hu kinyomozta, hogy a finn Roope Riski került képbe csapatunknál , de sajnos a támadó igényei túl magasak voltak.

 

A pepsifoci.hu cikke:

Ígéretes csatárról maradt le a Fradi – túl drága volt

A pepsifoci.hu információi szerint egy igen ígéretes, jó mutatókkal rendelkező finn csatár is képbe került az utóbbi napokban a Ferencvárosnál, a zöld-fehérek azonban végül lemaradtak Roope Riskiről.

- pepsifoci.hu – Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója Détári Lajos kinevezésekor elmondta, még terveznek erősítéseket a csapat háza táján. A pepsifoci.hu információi szerint Roope Riski személyében egy utánpótlás-válogatott finn csatár is képbe került az Üllői úton, szerződtetéséről viszont lemaradtak a fővárosiak.

A csatárként bevethető labdarúgó 2011 januárjában, komoly pénzért (egyes források szerint 750 ezer euróért) igazolt hazájából az olasz Cesenához, és a nyáron is jelentős érdeklődés mutatkozott iránta az olasz második vonalból. Végül a támadó nemrégiben hazatért előző egyesületéhez, és kölcsönben a Turku PS labdarúgója lett.
Gólt szerzett a TPS egyik Európa Liga-selejtezőjén, és amúgy is egész jó mutatókkal bír a 2011-es évet tekintve. Háromszor lépett pályára a finn U20-as illetve U21-es válogatottban, mindhárom alkalommal betalált, és még egy gólpasszt is összehozott.

Úgy tudjuk, a játékos igényeit tudta volna tartani a klub, lett is volna benne hajlandóság a klubcserére, de egy idő után a klubja részéről kölcsönadási díjként is olyan összeg merült fel, ami nem volt elfogadható egy magyar klub számára.

www.pepsifoci.hu

(ftcnews nyomán)

Utolsó módosítás 2011. szeptember 02. péntek, 14:46

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva